Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm, kérlek tanácstalan vagyok és nincs kihez fordulnom? (Többi lent. )
Kérlek olvassátok végig, nagy szükségem lenne arra, hogy valaki segítsen!!!
A barátommal 20 évesek vagyunk. Két hónapja vagyunk együtt és nagyon jól megvoltunk, mivel sem ő sem én már nem vagyunk szüzek úgy gondoltuk megtörténhet a dolog. Előtte pettingeltünk már az első hónaptól minden rendbe volt élvezte ő is én is.
De tegnap amikor odakerült a dolog, egyszerűen nem ment, alig állt fel és amikor pózt váltottunk le is lankadt. Mindketten azt akartuk, hogy tökéletes legyen és nem így történt egyszerűen nem ment, pedig addig megvoltunk őrülve egymásért. Én magamba kerestem a hibát (mert eddig nekem egy barátom volt, és nincs elég tapasztalatom) hogy mit nem csinálok jól, hogy nem vagyok elég jó és azért van így a hangulat oda is lett. Reggel megint próbálkoztunk merevedése volt, de ott is mikor pozíciót változtattunk oda lett. Olyan rossz hangulatunk lett, aztán elmondta ő még szűz volt mindig arról beszélt, hogy szerinte mennyi sokat jelent az első, hogy mennyire meghatározó és fiú létére ezzel meg is lepett.
Őszintén mit tehetnék? Elcsesztem az első alkalmát, hibásnak érzem magam és annyira bánt, hogy idáig tartogatta magát, és azt várta, az első milyen jó lesz és ezt kapta. Ráadásul amíg nem tudtam én is nehezítettem, mert mondtam kérdezgettem mi lehet a probléma.
Mit csináljak? Mi lehetett a baj? És most hogy viszonyuljak hozzá? Ő nagyon elvan keseredve látom a szemében a csalódást és azt hogy magát okolja. :((
Senkinek nem tudom elmondani, és őszintén nagyon jól jönne ha segítenétek mert fogalmam sincs mit tehetnék és összeroppanok, nem akarom őt elveszíteni.
Egyikőtök sem hibás, felesleges magatokban keresni a hibát.
Két hónapig vártatok arra, hogy összehozzátok a tökéletes alkalmat, ezt nem kellett volna.
Idő kell, amíg megismeritek egymást, gyakoroljatok, az olimpiát sem úgy nyeri meg valaki, hogy az első meccsen egyből ő a legjobb.
Az eleje bénázós, de ha spontán kihasználjátok az adódó alkalmakat, akkor egyre jobb lesz.
Értem, hogy megfordul a fejedben, de ha jobban belegondolsz, miért hibáztathatnád magad? Semmiért! Ne így gondolkozz, hogy "ezt kapta", ezt ketten akartátok és csináltátok, akár te is mondhatnád, hogy "ezt kaptam"...
Nálunk is tök béna volt az első szex a barátommal, és azóta minden alkalommal egyre jobb! Tudom, könnyű mondani, de próbáljatok ellazulni.
És egyébként a legelső alkalom szerintem kevés embernek tökéletes és szuper.
Legutóbbi barátommal is valami ilyesmi volt. Én 22 vagyok, ő 21. Én vettem el a szüzességét. Amikor az első alkalomra került volna a sor, akkor neki is lelankadt. De nem hibáztattam érte meg semmi, mert tudom, hogy izgult stb. Mondtam, hogy semmi oka izgulni, előttem nem kell semmit szégyellnie én szeretem úgy, ahogy van.
Második próbálkozásnál már minden oké volt :)
Úgyhogy lény türelmes vele, mondd és éreztesd vele, hogy úgy szereted, ahogy van, számodra így tökéletes és előbb-utóbb bízni fog benned, tudni fogja, hogy előtted tényleg nincs szégyellni való és ezáltal magában is bízni fog, nem fog izgulni.
Mit csináljak? Azóta is kerül, alig beszéltünk épp írt egy smst azóta. :(
Mihez kezdjek? Vajon szakítani akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!