Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon tanácstalan vagyok :/ teljesen el vagyok már keseredve, otletem nincs mit tegyek. Hogy lehet ezt megoldani?
akkor viszont az van, hogy egyetlen sikerélményre van szükséged ahhoz, hogy megint elhidd: sikeres vagy.
nekem egy fél szem Kamagra segített, egy ideig szedtem, egyre kevesebbet, utána már nem kellett, mert ment anélkül is
pszichés problémáról van szó, elég egy-két sikerélmény, utána minden oké
Ez kizárólag pszichés probléma, csakis az agyban dől el!!!
És pont amiatt, mert így állsz hozzá!
Parázol, idegeskedsz. Addig nem is fog sikerülni, amíg ezt le nem vetkőzöd.
A teljesítménykényszertől kell megszabadulnod.
A türelemmel, koncentrálással, esetleg egy pohár borral nem megy, akkor próbálkozhatsz meditációval, vagy szexuál pszichológussal.
Olvasgass a témában, stressz okozta merevedés zavarról, az is sokat segít. Vannak jó technikák, csak egy türelmes partner kell hozzá. És gyakorolni, gyakorolni...:)
És ne feledd, soha nem a vége a lényeg, hanem az oda vezető út! :)
Ja, és ne használj tudatmódosítókat!
Nem tudhatod, mennyire jön felszínre a tudatalattid, hogyan hat pontosan a pszichédre!
Ha mégsem érsz el siker, akkor tudatmódosítóval akár sokkal mélyebben is rögzülhet a kudarc élmény.
Egy pohár pezsgő belefér, de ennyi!!!
ne stresszelj és menni fog.
ezek a mai fiatalok valami kötelezően teljesítendő feladatnak tartják a szeretkezést, közben meg arról kellene szólnia, h örömöt adunk és kapunk.
Egy vizsgán hogyan érezheti jól magát valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!