Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve. Hogy szerezzek pasit magamnak?
16,5 éves lány vagyok, nagyon nagyon szeretnék párkapcsolatot... tetszik több fiú is, de egyiknél se merek kezdeményezni, semmit se csinálni. ilyen bulis szórakozóhelyekre nem járok mert a hang tönkretette a fülemet, a társasággal akikkel szoktam lógni meg egykorúak velem, nem tetszenek stb. általában az idősebbek jönnek be nekem. és most légyszi ne olyanok jöjjetek hogy "szia, írj privit" vagy ilyesmi, és olyanokat se mondjatok, hogy "ne aggódj még ha 20 évesen se volt párkapcsolatod" mert én azt nem tartom normálisnak valahogy:\ egy barátom már volt pár éve, őt egy bnmön keresztül ismertem meg, de most ilyesmi lehetőségem nincs. Szerintetek mit csináljak? jövőhéten horvát tengerparton leszek, esetleg ott bedobhatom bájaimat?:D bár külföldi pasit nem akarok:I MITÉVŐ LEGYEK?
A válaszokat köszönöm előre is!
A gond itt van: "nagyon nagyon szeretnék párkapcsolatot"
A párkapcsolat nem egy gyümölcs, ami a fán terem, és csak le kell tépni. A görcsös akarás minden kisugárzásodat tönkreteszi, hidd el. Na akard ennyire a dolgot, és előbb vagy utóbb, de ki fog alakulni valami:)
1# a 16,5 azt jelenti a 16. és 17. születésnapja közt van az ember. ha jobban tetszik 16éves és 8 hónapos vagyok (nem is fél, mindjárt inkább háromnegyed)
2# milyen elvárásokra gondolsz?:(
3# igen, ezt már hallottam hogy nem szabad "rástresszelni", eleinte nem is voltam, de mivel régóta nincs párom már mindne pasira "prédaként" tekintek (már akik tetszenek külsőre)
továbbra is, valaki tud ajánlani valamit? pl suliban hogy kísérletezzek? vagy balatonparton? strandon? parkban?!
Hagyd, hogy a srácok nyomuljanak rád.
Ha te nyomulsz akkor max. kihasználnak, abból nem lesz semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!