Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak pasit, még sosem volt barátom 19 éves vagyok?
12:14
What? :O Nőként iszonyatosan számít a külső, pont az a problémám, hogy csúnyább lányokkal nem tudom jól érezni magam, akaratlanul is taszítom őket magamtól és kínosnak érzem a jelenlétüket..
ha rendes vagy nem annyira szamit a kulso ( ezt ugy ertem nem kell ugy kinezni mint a reklam modellek ) ( extrem esetekbek mikor nem nevezheto a csaj szepnek akkor nem art nemi apro trukhoz folyamodni ami segit egy kicsit :) de nem kell tulzasba vinni mert sok smink egy egy csunnya lanyon meg vissszataszitobb mint egy szepen ..sajnos :( )
- de az extrem esetk eleg ritakak :) , egy rendes , okos lany , ha nem is annyira szep szertinem barmikor kaphat baratot , csak eszre kell veni a csendesebb visszahuzdottabb sracokat is ... s nezha hatranezni :) ..sosem tudod melyik figyel teged titokban ;)
23f vagyok ... sok sikert ;)
lehet ronda vagy mégis túl nagyok az elvárásaid...
Ne aggódj majd lejjebb adsz ha nem kellesz senkinek...
Könnyű a csajoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!