Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak fekete csajt?
Figyelt kérdés
Most nem azért, de télleg hülye kérdésnek látszik. Ettől függetlenül nekem télleg kell egy afro csaj!!!:D De hogy? kb. eddig életemben láttam vagy 342342342434 embert, abból 100 ha volt fekete. Szóval szinte reménytelen hogy legyen egy feka csajom, de mégis én kitartó vagyok, és tippeket tessék írni! :D2011. máj. 30. 19:43
3/20 anonim válasza:
Neeem láttál te még 342342342434 embert... :D
Egyébként meg... AFRIKA? Talán ott akad 1-2 fekete csaj. Nagyobb városokban is vannak, de szerintem pont lesz@rnának, mert csak karrieristák jönnek ide más rasszból.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem a romákra gondoltam.:D És afrika mesze van..valami más?
2011. máj. 30. 19:49
5/20 anonim válasza:
Elérhető közelség: New York, Los Angeles, Chicago, egy szóval AMERIKA.
Sokkal egyszerűbb kijutni (sztem), mint afrikába, és ott is rengeteg afro nőt találsz.
6/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem említettem, hogy 15 éves fejjel nem fogok nekivágni amerikának.:D Illetve az USA-nak, mert ügye nem ugyan az..;) Itthon nincs valami mód rá?:D
2011. máj. 30. 20:07
7/20 anonim válasza:
Itt, ott, amott akadnak elszórtan. Ha már kitartó vagy, akkor keress közösségi oldalakon. Csak ráakadsz egyre. hajrá :D
8/20 Tojásrántotta válasza:
Ismerek egy afro bárt, de nem tudom beengednének e téged oda, ha fehér vagy.....
9/20 A kérdező kommentje:
Befestem magam.xD Amugy nemtudom facebokon hogy lehetne fekete csajt keresni..majd körbenézek. De kellnekem..:|
2011. máj. 30. 20:24
10/20 anonim válasza:
Neked izlésficamod van! Ülj le, egyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!