Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak fekete csajt?
Figyelt kérdés
Most nem azért, de télleg hülye kérdésnek látszik. Ettől függetlenül nekem télleg kell egy afro csaj!!!:D De hogy? kb. eddig életemben láttam vagy 342342342434 embert, abból 100 ha volt fekete. Szóval szinte reménytelen hogy legyen egy feka csajom, de mégis én kitartó vagyok, és tippeket tessék írni! :D2011. máj. 30. 19:43
11/20 A kérdező kommentje:
LOL. Most mond hogy neked nem kell egy afro csaj. Olyan menők.xD Már csak a kiváncsiság kedvéért is kéne egy. Meg tudod az elérhetetlen mindig vonzóbb.;)
2011. máj. 30. 20:30
12/20 anonim válasza:
Akkor mondom: Nekem NEM kell afrikai csaj, undorítóak! A hideg is kiráz tőlük!
13/20 A kérdező kommentje:
Az ilyen 3 hete mocskos, 6 gyerekes afrikai kultúrtörzs nőktől nekem is felál a szőr a hátamon. DE. Az ilyen ápolt, nem olyan fekete, mint éjjel az éggbolt, normális, szinponpákban gazdag csajtől nem a szőr áll fel a hátamon..:D
2011. máj. 30. 20:37
14/20 anonim válasza:
Ha feka csajt akarsz gyere Debrecenbe, itt vannak annyian mint a szemét. :D
15/20 anonim válasza:
ilyen hiphopos helyeken is van egy csomó
16/20 anonim válasza:
Hol laksz, Kupityinfalván? Itt Szegeden mindennap látok egy csomót. :D
17/20 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok, felszállsz a villamosra mész 2 kört és máris láttál nem egyet :d
18/20 anonim válasza:
egy tipp: fogj meg egy csajszit dobd be a sárba utána huzd ki és tádá ott a feka csajszi
19/20 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok, itt nincs sok sár..:D
2011. jún. 1. 21:06
20/20 anonim válasza:
Hat nem tudom mennyire zavar ez teged es mennyi idő telt el azóta mióta ezt feltetted de en 12 éves vagyok mindjàrt 13, és még nem volt kapcsolatom senkivel. (Utalom magam amiert ezt írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!