Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek magamnak barátot?
Egy volt már, (kiderült, hogy a barátnőm exe szal vége let..-.-) és nem tudok ismerkedni, kell egy pasi:))
1, bulikba nem járok = ott nem..
2, neten nem akarok ismerkedni mert az gáz...
3, suliból se akarok...lol..onnan se
4, Hol tudnék??:D
Utcán? - de ott nem nagyon szólítanak le... (vagy igen? szemezés?)
Mondjatok tippeket, kezdeményezhetek én is.. hogy érjem el hogy felfigyeljenek rám és akarjanak?:)
1.) Ne azért legye pasid, hogy legyen.
2.) Ne pasid legyen, hanem barátod.
3.) Itt se jó, ott se jó, semmi se jó.
4.) Ami nem megy, nem kell erőltetni.
jah kérem a kor mindent elárul. majd 5-6 év múlva...
Addig várj türelemmel. Majd talán a 4 pontból egyik jó lesz addigra.
ne higyjetek egy ilyen hisztis izének hogy nekem semmi se jó...
de ha jól veszem le akkor csak egyszerűen várjak hogy majd lesz egy? oké lehet hogy még tényleg fiatal vagyok meg minden de egyszerűen nem tudok várni
kell nekem egy olyan hogy este valaki átkaroljon ( ha átjön;D) rossz kedvemben felvidítson.. erre egy barát nem igazán a legalkalmasabb (mer nem lehet vele összebújni:D)
na komolyan
nem az h az esélyt nem adom meg:D mert ha LENNE valaki akkor jöhet:P de nincs senki ez van..
volt tavaly egy fiú.. de ugye 13éves fejjel semmit se tudtam, a jeleket stb, meg nem is lett volna az jó szóval azt az egyet elszúrtam:P igazából nem sajnálom h nem jött össze na de nincs senki:\ mert nema külsőmmel vana baj, mert sokan néznek az utcán, de nem akarnak semmit, csak megnéznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!