Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek magamnak barátot?
Egy volt már, (kiderült, hogy a barátnőm exe szal vége let..-.-) és nem tudok ismerkedni, kell egy pasi:))
1, bulikba nem járok = ott nem..
2, neten nem akarok ismerkedni mert az gáz...
3, suliból se akarok...lol..onnan se
4, Hol tudnék??:D
Utcán? - de ott nem nagyon szólítanak le... (vagy igen? szemezés?)
Mondjatok tippeket, kezdeményezhetek én is.. hogy érjem el hogy felfigyeljenek rám és akarjanak?:)
És ha valaki közeledik nem jövök össze vele még akkor sem ha csúnya, csak azért hogy legyen valakim és menőhessek.. Azért van egy alap..
na szóval ebből úgy szűröm le hogy csak divatolni akarsz vele. Nem való még neked barát.
Bárhol lehet ismerkedni nincs kivétel sőt még szórakozóhelyen is. Ha úgygondolod hogy ott nemtalálsz számodra normálisat akkor csak gondolj bele abba hogy te is ottvagy, akkor miért ne lehetne egy számodra megfelelő férfiú is ott? A sulit mondjuk még megértem. Kezdeményezni nyugodtan kezdeményezhet a lány is, szerintem az nem probléma. Nemkell semmi mást csinálnod csak önmagadat adni, az a legjobb ha rád figyelned fel és téged akarnak nem pedig valaki mást :).
Mellesleg tetszik a hozzáállásod ;)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!