Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok hogy kit válasszak vagy éppen ki mit is szeretne tőlem szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok !! Nem régiben randiztam egy sráccal nagyon helyes kedves stb . Szeretne még többet találkozni velem hogy meg ismerjük egymást jobban . Aztán van a volt barátom nagyon sokszor össze jöttünk de sose jóra végződött . Mindig össze jövünk aztán az a vége ohh még se kelekk neki kb 10 szer már el volt játszva de már megint kért egy még egy esélyt hogy probáljuk meg újra . Vagy van a harmadik lehetőség eddig mint csak barát úgy beszélgettünk de mégg nem taliztunk de forult a kocka hótegnap hogy szeretne tübbet tőlem mint barátság . Mind három nagyon helyes meg jópofa de nem tudom mit tegyek . Volt aki azt mondtamenjek vissza a régihez mert őt már ismerem nem fog semmi új kelemmetlenség vele érni , mert már azért még is 2 éve ismerem . anyukámat is meg kérdeztem ő az a pasi melett szavazott akivel taliztam . igazából nem nagyon tudom hogy melyiket válasszam . A volt pasim mindig a szex el jött régebben de nem kapott meg . Ő egy kicsi szexmániás . akivel randiztam ő egyeltalán nem is hozta még fel a szexet . akivel meg eddig csak haverok voltunk az fel hozta már de nem olyan lényegre tőrően de szerintem ő ara megy vagy ki tudja . nagyon el vagyok bizonytalanodva . Szerintetek mitévő legyek ?2012. aug. 2. 13:17
1/1 anonim válasza:
Ha nem tudok dönteni 2, 3, X közül, akkor én mindig azt választom, hogy egyiket sem választom.
Mert ha az egyik lenne az "igazi", a "nagy Ő", akkor nem lenne kérdés a választás.
Így nem ragadok benne egy rossz, vagy legalábbis nem jó kapcsolatban és ha jön valaki jobb, akkor készen állok rá, nem kell agyalni a szakításon, stb.
Mindig bejött, mindig egy jobbat találtam.
Egyébként, ha jól értem, akkor igazából a háromból kettőt tulajdonképpen nem ismersz.
Akkor miért nem ismered meg jobban őket?
Attól, hogy találkozol velük, még nem feltétlenül kell összejönni egyikkel sem.
Exbarát felejtős, nem véletlenül lett vége, ha nem vagy biztos egy exben, akkor tuti nem jó újrakezdeni.
De ha biztos vagy benne, akkor is lehetnek buktatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!