Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Mit csináljak? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy barátom 9hónapja de már egyszer megcsalt és töbször hazudott de szeretem. De most van egy másik srác suliba tökjól eldumálunk és irtó helyes olyan érzésem van h bejövök neki de nem akarok kétszék közül a padlóra esni!Szakítani se lesz könnyű mert multkor nagyon összevesztünk mikor haza kisért és be akartam menni a házba és addig nem engedett be a saját házamba amig nem mondtam h együtt maradok vele, mert ugye szakitani akartam met nagyon elegem volt..:(:(
2009. okt. 8. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátod viselkedése alapján én azt tanácsolom, hogy szakíts vele, hiszen megcsalt és ráadásul még erőszakosan is bánik veled. Hidd el, találsz nála jobbat, lehet, hogy épp a srác lesz a sulidból...
2009. okt. 8. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak teljesen igaza van.

De neked kell eldöntened hogy vállalod-e a szakítással járó érzéseket vagy épp a barátod reakcióját, mert ilyen mentalitással tuti felkeres mikor megtudja hogy szakítás után azonnal lett új pasid.

És lehet hogy az új pasival nem is jön össze a dolog egyátlán akkor bizony két szék között leszel. Szóval vállalod egy új lehetőség kétes kimenetelét?

Jakomo 25F

2009. okt. 8. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
kÖSZI a válaszokat, a másik fiúnak bejövök, és beszéltünk, meggbeszéltük h megismerjük egymást jobban és uttána majd eldöntjük h legyen-e valami és akk majd szakítok ha van értelme..meg ha addig nem kell elöbb szakitanom, egy esélye van még a barátomnak..
2009. okt. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!