Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon tanácstalan vagyok :/ teljesen el vagyok már keseredve, otletem nincs mit tegyek. Hogy lehet ezt megoldani?
Figyelt kérdés
a csajommal már pár hónapja egyutt vagyunk,minden jó vele..nem hagyta magát korán megfektetni,amit díjaztam is,zárkózott volt,még részben most is..amikor viszont eljutottunk oda hogy lesz valami a gumi miatt nem maradt kemény a brém : / megbeszéltuk,megpróbáltuk újra és újra de semmi..o ugy dontott írat ki magának fogamzásgátlót..már szedi és mostanság jott el az ideje hogy teljes mértékben hatnia kell..eddig a merevedéssel sohasem volt gondom,és most 22 évesen tartok tole hogy mi lesz ha gumi nélkul sem fog menni? mondták hogy ne stresszeljek,azt is hogy csak alsónemuben smároljunk,semmi szex,az majd megteszi a hatását.már a csóknál elkezd meredezni,de kitudja hogy elég-e a behatoláshoz az..szuk puncija van nagyon,és ezért nagyon nehézkes..masztázás kozben egyedul viszont elonti a vér a brét mint állat,majd szét durran,pedig éppen hogy csak hozzáérek.. mit tegyek?hogy oldjuk ezt meg??2012. aug. 5. 17:43
11/12 A kérdező kommentje:
gyerekek nehéz ez így nagyon..mert ugye volt egy-két kudarcélmény..megis megérto,ugyanakkor o is hibásnak érzi magát..igazán egymásra találtunk :) nos volt idonk kipróbálni milyen az amikor semmi szex nincs,csak pusztán smár,és egy kis simogatás,szóval majdnem testiség nélkul,hogy szokjuk egymás kozelségét.ezt NAGYON sokan mondták hogy próbáljuk ki.azóta nem voltunk egyutt.az aktusra gondolok.szóval az is lehet hogy már simán menne,mert egymás mellett fekve az ágyon már készen állok rá
2012. aug. 5. 20:19
12/12 anonim válasza:
ne aggodj, kedves kérdezö, egyszerüen vàgjatok bele, agy kikapcsol, és kész! Ha normàlis csaj, nem fog elhagyni, én nem tennék ilyet, ha szeretem a illetöt:D Sok sikert!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!