Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Tanácstalan vagyok, nagy a baj.

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: egy hónapja összejöttem egy 40 éves férfival (én 18 vagyok), és most elmondtam a szüleimnek, mert már kezd viszonylag stabil lenni a kapcsolatunk. Ők ismerik őt régről és azt mondták, hogy "nem jó ember" és remélik, hogy ezt én is meg fogom látni. Tehát azt akarják, hogy szakítsak Vele. Viszont én meg nagyon jól érzem magam vele, minden rendben van, nem adta jelét, hogy "rossz ember" lenne. Ti mit tennétek? Folytatnátok a viszonyt, vagy..?
2012. aug. 5. 10:08
 1/7 DiMalto ***** válasza:
idővel meglátod...1 hónap után még nem nagyon kell semmire következtetni....és az is erős túlzás,h ennyi idő után stabilnak lehessen nevezni egy kapcsolatot!!!
2012. aug. 5. 10:13
 2/7 Hanariko ***** válasza:
66%

szerintem erre legjobb, ha a saját utadat járod. Legyél vele aztán (csúnyán fog hangzani de) max. koppansz egyet. Abból is tanul az ember. Most ezt nem gonoszságból mondom. Tényleg abból tanul legjobban az ember.

Amúgy szüleid honnan, mióta ismerik? Azért azt is gondold át, hogy van-e okuk félteni, tudhatnak e olyat, amit te nem.

Amúgy meg, csak hogy kis szentbeszédet is tartsak: Ez így nem egészséges. Lehet őszinte a szerelem, nem azt mondom, de neke dis be kell látnod hogy nem ez a normális.

2012. aug. 5. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért ne feledd, hogy a szüleidnek pár évtizeddel nagyobb élettapasztalatuk, és emberismeretük van, szóval nem elhanyagolható a véleményük!

Beszéld meg velük, miért nem jó ember.

Végül úgyis te döntesz, de ez segíthet a döntésben.

Ne vakítson el a szerelem, ezt a férfit még csak 1 hónapja ismered, 40 éves korára már másképp lát az ember bizonyos dolgokat, persze, hogy nem viselkedik úgy (még) amitől rossz embernek tartanád!

Nem akarok vészmadárkodni, de pár hónapig simán meg lehet vezetni akárki, hogy micsoda jó ember, stb.

Abban az egyben pedig mindig biztos lehetsz, hogy a szüleid csak jót akarnak neked, sose rosszat!

2012. aug. 5. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondhatnak neked bármit, úgyis azt fogod tenni, amit akarsz. Nem élhetsz üvegbúra alatt. Nem hiszem, hogy ő lesz életed párja, de vannak kivételek. Ha koppansz, akkor tanulsz belőle.

Tanácsként csak azt tudom mondani, hogy ha úgy érzed, hogy nem jó ez a kapcsolat, nem ragaszkodj hozzá. Nem veszíts éveket az életedből.

2012. aug. 5. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Még egy apukát keresel
2012. aug. 5. 11:11
 6/7 Kolbászgyár ***** válasza:
100%
Szerintem ez a 18-40 éves kapcsolat nem bizonyul normálisnak, keress korodbelit, illetve 23-24 éves férfit. Ha nagyon szereted, akkor folytasd vele a viszonyt, de szüleidnek adok így látatlanban igazat, nem azt mondták, hogy eltiltanak tőle, bár nagykorú vagy, hanem akkor ezek szerint korrekt módon közölték, hogy nem jó ember, de majd rájössz, ezzel nem azt mondták, hogy szakíts vele, csak hogy inkább tapasztald meg a saját fejeddel.
2012. aug. 5. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A 40 éves pasik abban a korban vannak, amikor máér öregnek érzik magukat és ezért gyorsan keresnek egy fiatal nőt. Szerintem, egy normális 40 éves pasi szemében egy 18 éves lánynak még gyereknek kéne tűnnie.Beszélj a szüleiddel, miért tartják őt rossz embernek, hisz ez a legfontosabb, hogy konkrét tényeket hallj. Egy ilyen fiatal lányt még nagyin nagyon könnyá átverni és a 40 éves pasik nagyon értik ennek a módját. Persze lehet hogy ő egy különleges kivétel, de nagyon óvatosnak kell lenned, nem szabad bedőlnöd neki csak szép szavak miatt, inkább a tényeket , a tetteket nézd. Pl attól h azt mondja, amint 20 leszel elvesz, még egyáltalán nem biztos, hogy úgy lesz... De sztem nem szabad, hogy csak a szüleid véleménye döntsön, de az sem jó, ha csak a magad fejével gondolkodsz, de légy óvatos, mert könnyen megtörhetsz...
2012. aug. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!