Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon nem jövök be, miért ül a hátam mögé?
Nekem aki nem jön be, azt messziről elkerülöm, és rá sem nézek, akkor mégis miért csinálja ezt?
Nem fogom megkérdezni, mert büszkeségből nem nagyon társalgok vele, persze ezt nem tudja.
egyébként mi tetszett meg neked abban a fiúban hogy szerelmes lettél belé?
Ha gondolod, te elmondhatod a neved, most szerinted mégis mennyi az esélye, hogy pont én lennék az az egy ennyi emberből aki gyakorizik? :)
basszus remélem nem te vagy...nem hittem volna hogy ekkora sorozatgyártás van, hogy hajszálról hajszálra ugyanaz történik másokkal mint velem...huhhh kész...viszont ha te vagy akkor az durva, de ha nem az is jó, mert akkor esetleg felvehetnénk a kapcsit és segíthetnénk egymást, mert ugyanolyan hülye szituban vagyunk , aztán te segítenél megfejteni a pasimat én meg a te csajodat...ha gondolod...
de ez vmi elképesztő...
és neked amúgy tetszik ez a csaj?
írod hogy extra szerelmes vagy!!! akkor hogy van annyi 'erőd' hogy megjátszd hogy nem vagy az, hogy bírsz ennyire uralkodni magadon? és hogy van ennyi büszkeséged?
mindent írjál le kérlek amit gondolsz a helyzetedről és a lányról és az egészről, mert én is nagyonnagyon magam alatt vagyok és segíthetnél a tapasztalataiddal
íhát nem tudom lehet h nyomulást hitt ő is, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Ezt mindenesetre csak ő tudja.
Én szívem szerint adnék neki egy esélyt, hiszen bár lehet bunkó volt velem, de lehet azóta már másképp gondolja. De ezt nem tudom, így nem téma.
Én máris röhögök h van még egy ugyanilyen pali mint én, azért nem gondoltam volna. :D Meg a szitu is.
Egyébként általában én is máshova nézek meg mást csinálok, hogy ne nézzek rá. Persze ez nem mindig sikerül, mert néha-néha azért mégis összejön.
A múltkor rám nézett, és az olyan fura volt, lehet ki fogsz röhögni, de akkor azt láttam a szemében, hogy ő életem párja.
Egyébként tuti h nem ő vagyok, hiszen a lány már tuti hogy alszik, vagy legalábbis nem gép előtt ül szerintem.
Ez a megjátszott távolságtartás és bunkóság arra jó, hogy vagy megharagudott, vagy tényleg nem vagy már pálya neki, vagy pedig mert ez tetszik sok lánynak. Az én esetemben csak a 2. van kizárva, mert nekem még mindig rohadtul tetszik.
Mi lenne ha odamennél hozzá és beszélnél vele meg ilyenek? Nekem elég lenne ennyi, és akkor tudnám mi a szitu, és csak ez kellene az induláshoz.
Nem ő vagyok :)
Kizárt h a csaj ilyen szavakat használjon h basszus meg ilyenek :) Meg már többször gondoltam itt h ismerőssel "találkoztam" de kiderült h nem.
Tényleg jól jönne egy kis segítség nekem is meg ha én is tudok szívesen segítek.
Hogy tetszik-e? Még soha nem láttam hozzá hasonlót, egyesek szerint csak egy átlag csaj semmi több, de én látok benne valami extrát, és mindig egyre jobban tetszik.
Azért van ennyi erőm, mert volt egy-két dolog a múltban aminek a segítségével erőre kaptam, szóval lehet nehéz, de eddig kibírtam ezt csinálni. :) Viszont tényleg jó lenne megcsókolni vagy valami, elég sokszor jár a fejemben, de ezt úgysem fogom megtenni....
Büszkeség meg nem is tom. Az egom mostanában nőtt meg, persze ne gondolj itt valami önimádó másokat semmibe vevő emberre, csak most került szerintem normális állapotba vagy hmm nem is tudom hogy mondjam.
Egyébként én elsőre tuti biztos voltam h lehet köztünk valami, de miután ez volt, azután letojtam, és próbálok úgy csinálni mintha nem érdekelne.
Hát mondjuk nem vagyok meglepve, hogy nem próbálkozik nálam nyíltan. Elég rendesen el lett küldve, még csak nem is szóban...De persze már akkor is tetszett vmennyire mikor elküldtem...És én az életben nem fogok hozzá odamenni, mert én nem adom alább, persze tudom nekem kéne, mert volt pár 'húzásom' vele szemben, ami miatt rohadtul megértem miért tart akkora távolságot. Legutóbb írt nekem egy levelet, az volt az utolsó jel amiből még tudtam egyértelműen hogy akar valamit, kb egy hónapja lehetett ez, onnantól passzolom, hogy mit érez, de elég gyakran néz, csak én úgy csinálok mintha nem látnám...érzem, hogy nem közömbös...Én nem tudom, de ha belepusztulnék sem mennék oda, pedig már erősen a határán vagyok a pusztulásnak szó se róla...Ő a pasi ő kezdeményezzen. Szerintem próbáld meg, te vagy itt a férfi, ki menjen oda ha nem te? Meg mégis mit tudna mondani neked? Szerintem szedd össze magad és tutira menj oda, mert akkor sosem tudod meg...Olyan bátor dolog ha egy férfi mer...tudod én is mióta várok az enyémre...persze nálunk még az is ront a dolgon hogy 10 ember nyomul rám, ő meg akit szeretek kvára nem! és tudod milyen rossz, hogy mindenki nyomul, ő meg aki kéne így játssza az admirális játékban van amikor van az a kártyalap és a király rajta hát ő is úgy néz össze vissza.
Szóval én rohadtul szeretem, más meg rohadtul nem érdekel.
De ő nagyon szeretett szerintem, meg közeledett is...
De akkor miért küldted el, ha már akkor is bejött?
A levélírásig stimmel a sztori, de én azt már nem 1 hónapja írtam neki.
Amúgy lehet h te nem fogsz odamenni hozzá, meg elvárod h a fiú kezdeményezzen, de magamból kiindulva nem fog odamenni ő sem még akkor sem ha meggebed. Szerintem azt már megalázkodásnak fogná fel, mivel megtudta hogy nem jön be neked. Jó persze tudom h bejön, de ezt ő úgysem tudja, szóval azt hiszi h nem jön be neked.
Egyébként nem azért nem megyek oda mert nem merek, hanem az ego. Nem engedi az egom, mert ezt megalázkodásnak fogná fel(az egom) Elkönyveltem h nem jövök be neki, így addig nem fogok odamenni hozzá, amíg nem ad 1 apró jelet.
Én is nézek össze-vissza mint ő :D de sokszor csak pont rá nem nézek.
Egyébként ha valóban akarsz tőle valamit, akkor azt ne tedd meg soha h egy másik fiúval mutatkozol előtte, hiszen így végleg besértődik, és soha többé nem fog odamenni, meg na érted észre vennéd :)
Ne titkold az érzelmeid, te biztos tudod h ő beléd van esve, szóval mutass te is valamit amiből látni fogja h bejön neked. Úgy már garantálom h oda fog menni meg ilyenek.
Nekünk is van unalmas óránk, és sokszor rá gondolok. Egyébként én párszor álmodtam is vele, nem tudom jelent-e valamit. Kíváncsi vagyok az a lány mire gondolhat az unalmas órákon, hiszen lehetetlen h annyira az órára figyeljen, hiszen unalmas. Nem tudom h a tanuláson az iskolán vagy min járhat az agya. Jó lenne egyszer belelátni a fejébe. :)
Egyébként az már tényleg tolakodás meg erőszakosság lenne ha odamegyek hozzá és kezdek nyomulni, hiszen ha már egyszer nem kér belőlem, akkor felesleges erőlködni. De ha adna egy ici-pici jelet akkor odamennék.
Lehet amúgy hogy a csaj is olyan mint te, és lehet már rájött h bejövök neki, de ahhoz h legyen valami, na ahhoz tényleg két ember kell, most hiába erőlködnék ha ő meg nem akar semmit.
Amúgy már amikor először megláttam, akkor láttam benne valamit, már akkor tudtam h csak ő kell. Egy ideig azt is megpróbáltam magammal elhitetni h nem érdekel a csaj, de nem sikerült, és azóta még jobban az az érzésem, hogy ő a nagy Ő.
Tényleg fura h hasonló cipőben járunk, tudod mit? :) Elcserélem a csajt Rád, Te pedig cseréld el a csávót rám, és máris minden megoldódik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!