Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon nem jövök be, miért ül a hátam mögé?
Nekem aki nem jön be, azt messziről elkerülöm, és rá sem nézek, akkor mégis miért csinálja ezt?
Nem fogom megkérdezni, mert büszkeségből nem nagyon társalgok vele, persze ezt nem tudja.
a hátam meg igen?
Aki nekem nem tetszik az elől menekülni szoktam. Meg azok elől is, akik így viselkednek mint ő...
Na, akkor elmesélek neked egy sztorit.:)
Még a gimiben nagyon szerelmes voltam egy fiúba, de mivel én olyan "megmondóember" enyhén kiközösített (:DDD)csodabogár voltam, ő pedig új fiú, akinek lételeme volt, hogy befogadják a többiek, ezért már alapból gáz volt a szitu abban az abnormális környezetben.
De nekem volt önbizalmam, és bátorságom diszkréten kezdeményezni, de nem jött össze a dolog.
Aztán később össze is vesztünk bizonyos dolgok miatt teljesen, és akkor megmondta egy vita hevében, hogy nem bír, és csúnyának tart. Akkor megsértődtem, mert mégis csak belenyúlt a női önbecsülésembe, ezért megpróbáltam levegőnek nézni. Na, ez meg neki nem tetszett, onnantól kezdve folyton a közelembe ült, meg rohant utánam, mint egy kiskutya, ha kicsit többet mutató ruhát vettem, láttam, ahogy szinte nyálcsorgatva bámul. Órákon galacsinokkal dobált, meg folyton szólongatott, csinálta nekem a műsort. Ebből láttam, hogy nem vagyok neki közömbös, úgyhogy újra próbáltam közeledni felé. De ha normálisan beszéltem hozzá, akkor csak belebüfögött a mondandómba. Meg sokszor volt, hogy beszélgetés közben a mellemet nézte. Amikor rászóltam akkor tagadta, hogy ő ugyan sosem nézné.:DDDDD
A lényeg, hogy hidd el, ha kérdést ír ki rólad, meg a közeledbe ül, akkor akárhogy is próbálja saját magát is átverni, nem közömbös irántad.:D
Majd talán egyszer felnőnek ők is...XD
azért írta ki a kérdést, mert nem tudta h bunkóság-e ha nem válaszol egy levelemre....
Amúgy egy párszor már észrevettem h olyan furán néz rám.
Egyébként én vagyok a fiú és ő a csaj, szóval fordítva van. meg szerintem mi idősebbek is vagyunk.
Annyi viszont igaz h régen nem volt semmi önbizalmam, és semmibe vettem magam, őt teljesen felmagasztaltam, magam meg le. Most viszont már van önbizalmam, és ha nem jövök be neki, letojom, van 1000 féle nő akinek meg bejövök...
Egyébként én már nem fogok odamenni hozzá, megtettem 100* ha akar valamit, akkor ő is megteheti 1*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!