Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek nagyon nem jövök be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nagyon nem jövök be, miért ül a hátam mögé?

Figyelt kérdés

Nekem aki nem jön be, azt messziről elkerülöm, és rá sem nézek, akkor mégis miért csinálja ezt?

Nem fogom megkérdezni, mert büszkeségből nem nagyon társalgok vele, persze ezt nem tudja.

2012. ápr. 16. 18:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Bocsi, azt hittem, hogy te vagy a lány...:D

Amúgy hány évesek vagytok? (Mi amúgy 18 évesek voltunk, amikor történt az eset, amit leírtam.)

Amúgy mi alapján olyan tuti biztos, hogy ő írta ki a kérdést? :) Meg milyen levelet írtál neki?

Amúgy ne csinálj vele semmit, sőt, az is bejöhet, ha kicsit bunkózol vele, mivel a legtöbb lányt feltüzel az, ha úgy tűnik, hogy egy fiú elérhetetlennek tűnik... (NŐK -.- :D).

2012. ápr. 16. 20:57
 22/45 A kérdező kommentje:

20 évesek vagyunk.

Azért tuti h ő írta, mert kb 2 nappal rá hogy írtam neki, kiírta a kérdést, és totál azokat írta benne, amit én a levélbe neki, a kérdése pedig az volt, hogy bunkóság lenne-e, ha nem válaszolna.(ennek a neki nagyon nem bejövő srácnak)

Amúgy bunkózok vele, köszönni mondjuk köszönök ha szembe jön, de nem nagyon figyelek oda ahol van, meg na érted kicsit szerintem érzi h bunkóskodom vele. :D

Amúgy engem már nem érdekel, jó persze örülnék ha végre ő is odajönne, de én már tuti nem fogok neki megalázkodni...

2012. ápr. 16. 21:23
 23/45 anonim ***** válasza:

Ha bunkózol, és érzékelteted vele, hogy már nem pálya, akkor lehet, hogy az feltüzeli...:) Ha meg nem, akkor felejtsd el!

Akárhogy is alakul, sok szerencsét!:)

2012. ápr. 16. 21:37
 24/45 A kérdező kommentje:

biztos érzékeli, nem annyira volt alkalmam, de ahogy tudok bunkózok vele.

Már csak tőle függ, nekem ezek után már nem pálya, többet nem megyek oda.

Köszi a jó kívánságot:)

2012. ápr. 16. 21:43
 25/45 anonim ***** válasza:

Én is egy ugyanilyen pasassal sz.rakodom mint te...

hát egészségedre...én már fél éve várom hogy odajöjjön, de nem...ő eljátssza hogy áááááááá nem érdeklem, dehogy...ehhez képest úgy viselkedik mint te, én fogalmam sincs mi ebben a jó nektek. ti vagytok a pasik, mi a nők, én nő létemre nem fogok odamenni még akkor se ha imádom, márpedig ja imádom a srácot! de ha még annyi bátorság sincs benne, hogy odavánszorogjon és megszólaljón akkor inkább hagyom a francba és belülről eszem magam, de már egyre inkább azt se. nem tudok olyan kapcsolat vállalni, ahol még annyira se képes valaki hogy felszedjen. Én rohadtul nem fogok felszedni senkit...

19L

2012. ápr. 17. 18:20
 26/45 anonim ***** válasza:
amúgy meg nálunk is ugyanez van én vagyok a csaj és beülök mögé minden órán és miért? mert akkor kedvemre bámulhatom, anélkül, hogy látná mennyire vágyakozom utána...roppant előnyös hely! néha hátrafele leskelődik, na olyankor legszívesebben a képébe tudnék röhögni! és amúgy ja extraszerelmes vagyok belé, de nem fogom tálcán a szájába tolni magam,
2012. ápr. 17. 18:24
 27/45 A kérdező kommentje:

Csajszi!

A gond csak az, hogy én odamentem hozzá elég hamar is, meg tudta is h akarok valamit erre megtudtam h totál nem jövök be neki, így persze h most már letojom őt, meg ő sosem keresett engem, de bámulni bámul, meg a hátam mögé ül... Ki érti ezt?

2012. ápr. 17. 18:24
 28/45 A kérdező kommentje:

Én meg így extra szerelmes vagyok abba a csajba, de most már többet tuti h nem fogok odamenni hozzá, még ha meggebedek sem. Ha ő nem jön oda meg hozzám sem szól, akkor én sem ennyi... Úgyis a csajoknak a bunkózás kell... De mégis bámul sokszor... Én legtöbbször megpróbálok oda sem nézni.

Ti hány évesek vagytok?

2012. ápr. 17. 18:27
 29/45 anonim ***** válasza:
amúgy mi a neved, a keresztneved első betűje?
2012. ápr. 17. 18:30
 30/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyok azért olyan buta h megmondjam :)

Sosem lehet tudni kibe botlik az ember "szivem" :)

Szóval bocsi.

Egyébként nem ismersz ez tuti.

2012. ápr. 17. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!