Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bizonytalanság húzza fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bizonytalanság húzza fel az idegeimet, ha lépnék és kiderülne hogy nem jövök be neki akkor megnyugodna a "lelkem"?

Figyelt kérdés

ott kezdődött hogy folyosón sokszor nézett, ha a barátnőével ment akkor is , ha egyedül, sokszor mosolygott rám(mondjuk ő alapból mosolygós)

első dolog, mikor születésnapom volt csak úgy, rámkiáltott folyosón hogy boldog születésnapot(úgy hogy nem zajlott le köztünk még semmi komoly beszélgetés se, és még infóórája sem volt előtte hogy fészbukon megnézze xd)

jó aztán még párszor, feltűnően néz..de nem lépek, mert ottvan hogy áhh nem akarok most kapcsolatot, a csaj szeret kocsmába járni, van egy pár fiúhaverja, jól kijön az emberekkel, én meg inkább a komolyabb barátságokat tartom fontosnak...de aztán persze idegesítő mert ha meglátom mindig olyan marha aranyosan néz ki.xd. és mindig köszönünk egymásnak

idegesítő mert nem tudom hogy mit hagytam ki, ugyanakkor ottvan ha lépnék akkor hamar vége lenne, és úgyse ,vagy az hogy totál félreértem a szitut és csak alapból rámosolyog mindenkire a csaj.jah és egyébként már vagy fél éve nem volt kapcsolata szal ezt sem értem

ti mit tennétek a helyembe, komolyan már örülnék ha történne vmi ,már az is jobb lenne, hogy tudnám hogy nem

18f

2012. febr. 14. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit veszithetsz ha megpróbálod és nem jön be ? semmit.
2012. febr. 14. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, beszélj vele, az biztos, hogy a bizonytalanságnál nincs rosszabb

18/L

2012. febr. 14. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A bizonytalanságnál a nem is jobb;)

de ne támadj rá dúvadként,hanem odamész beszélgetni,h szia,hogy vagy,milyen órád van/volt/lesz..hidd el,ha szimpatikus vagy neki,akkor kedves lesz veled akkor is,és ha így történik többször is odamehetsz hozzá:)

2012. febr. 14. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:
de az a bosszantó hogy kb, elég közvetlen, szóval nem tudom hogy a kedvesség nála mit takar.ha nem mosolyogna rám úgy akkor lehet hogy jó haverok lennénk már rég xdxd
2012. febr. 14. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:
*mindenkivel elég közvetlen
2012. febr. 14. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont ezért kell beszélned vele
2012. febr. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!