Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon nem jövök be, miért ül a hátam mögé?
Figyelt kérdés
Nekem aki nem jön be, azt messziről elkerülöm, és rá sem nézek, akkor mégis miért csinálja ezt?
Nem fogom megkérdezni, mert büszkeségből nem nagyon társalgok vele, persze ezt nem tudja.
2012. ápr. 16. 18:22
1/45 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem jössz be neki?
2/45 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy semmi köze nincs annak, hogy hova ül ha egyszer nem jössz be neki?
3/45 A kérdező kommentje:
tudom, jó persze ezt nem személyesen mondta, de 99,99999%-ig biztos vagyok benne.
Meg néha ahogy rám is néz...
2012. ápr. 16. 18:26
4/45 anonim válasza:
Úristen, akkor ezentúl mindig körbenézek majd a vonaton/buszon stb.-n stb.-n, hogy ki mögé/mellé/elé ülök le. OMG
5/45 anonim válasza:
Mert akinek bejössz melléd ül...
na jó nem, de tényleg, honnan tudod, hogy nem jössz be neki?
6/45 A kérdező kommentje:
nem direkt nem ülne amúgy sem mellém mert ilyen visszahúzódó. Egyébként meg van 30féle hely...
2012. ápr. 16. 18:31
7/45 anonim válasza:
Vonzalom és undor/iszony között vannak fokozatok. Ha valaki közömbös, de valamiért praktikusnak tűnik a mellette vagy mögötte levő hely, odaülök.
8/45 anonim válasza:
Lehet, hogy onnan jó a kilátás, vagy ott süt a nap vagy a fene tudja :D
9/45 A kérdező kommentje:
egyébként onnan tudom h tett itt fel egy kérdést, és én ráismertem. Ő volt ez szinte 100%
2012. ápr. 16. 18:40
10/45 anonim válasza:
Lehet nem tetszik neki az arcod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!