Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jövök be neki, de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jövök be neki, de akkor miért néz annyira?

Figyelt kérdés

Suliban vagy egy srác 1000% hogy nem jövök be neki, de mégis...néz, volt hogy utánam is fordult, ritkán köszön, mert amúgy beszéltünk már pár szót, cseten többet, szóval a köszönőviszony megvan...

Miért néz folyton, ha nem akar tőlem semmit?

2012. márc. 30. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Menj oda és kérdezd meg tőle...
2012. márc. 30. 22:32
 2/15 A kérdező kommentje:
ha elég bátor lennék hozzá már megtettem volna...
2012. márc. 30. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Miért vagy olyan biztos benne, hogy nem jössz be neki? Ezt fejtsd ki bővebben kérlek.
2012. márc. 30. 22:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Visszamondták nekem amit mondott rólam, hogy kicsit sem vonzódik hozzám, és olyan ember mondta vissza akiről nem tudja hogy ismerem...szóval nem rejtett üzenet, vagy pletykától való félelem...
2012. márc. 30. 22:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát ez esetben akkor fogalmam sincs. Én csak olyan lányt szoktam rendszeresen is megnézni, aki tetszik.
2012. márc. 30. 22:48
 6/15 A kérdező kommentje:

Épp ez a probléma...bárkit kérdezem egyből az jön, hogy biztos bejössz neki...de én meg tudom hogy nem és senkinek nem jut eszébe más...ha rondának tart gondolom nem nézegetne...és ami azt illeti nem is hordom Lady Gaga kiselejtezett fellépőruháit, lehet kissé furcsa vagyok, de megbámulni nem szoktak...

Nem folyamatosan néz, csak olyna sunyin, elfordítja a fejét ha arra nézek...de nem mindig teszi, olykor meg ha ránézek nem néz rám, vagyis mintha ott se lennék...de a figyelme már jóval több mint véletlen tekintet találkozás...

2012. márc. 30. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Tetszel neki. Gondolom amolyan éretlen fiú módjára letagadja a dolgot, ismerős helyzet. Egyáltalán nem bámulna, ha nem érdekelnéd őt.
2012. márc. 30. 23:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Érdeklem...lehet de másféle érdeklődés nem lehetséges?
2012. márc. 30. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:

"Érdeklem...lehet de másféle érdeklődés nem lehetséges?"

Nem. Egyértelműen tetszel neki, csak gyáva bevallani, esetleg fél a visszautasítástól. Ha valaki többször utánad is fordul, akkor ott már nincs kérdés.

2012. márc. 30. 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejössz neki
2012. márc. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!