Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövök be neki, de akkor miért néz annyira?
Suliban vagy egy srác 1000% hogy nem jövök be neki, de mégis...néz, volt hogy utánam is fordult, ritkán köszön, mert amúgy beszéltünk már pár szót, cseten többet, szóval a köszönőviszony megvan...
Miért néz folyton, ha nem akar tőlem semmit?
Épp ez a probléma...bárkit kérdezem egyből az jön, hogy biztos bejössz neki...de én meg tudom hogy nem és senkinek nem jut eszébe más...ha rondának tart gondolom nem nézegetne...és ami azt illeti nem is hordom Lady Gaga kiselejtezett fellépőruháit, lehet kissé furcsa vagyok, de megbámulni nem szoktak...
Nem folyamatosan néz, csak olyna sunyin, elfordítja a fejét ha arra nézek...de nem mindig teszi, olykor meg ha ránézek nem néz rám, vagyis mintha ott se lennék...de a figyelme már jóval több mint véletlen tekintet találkozás...
"Érdeklem...lehet de másféle érdeklődés nem lehetséges?"
Nem. Egyértelműen tetszel neki, csak gyáva bevallani, esetleg fél a visszautasítástól. Ha valaki többször utánad is fordul, akkor ott már nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!