Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam egy fiúról hogy be jövök neki vagy csak játszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik már többször is beszéltem vele facen több mint 1 órát. Ott tök jól elbeszélgetünk megértjük egymást de élőbe még egy szia se. Bezzeg a barátnőmnek aki segíteni akar hogy össze hozzon vele neki köszön (szerintem neki is tetszik a fiú). sokszor szemez velem bámul meg a haverjai is rám vannak szállva. De semmi. És mindig attól kérdezi meg hogy hogy hívják x.y csajt akikkel tudja hogy jóba vagyok.. Még ha a haverjaival beszél akkor is engem néz.. a fiú tipikus macsó nőcsábász.. Most akkor mi van??2012. jan. 13. 15:08
1/3 anonim válasza:
A a facebookon mindenki nagy májer... arra ne alapoz (szánalom, hogy manapság nem lehet kapcsolatot teremti a melletted élőkkel csak facebookon), mindegy nem az én fiatalkorom sivár.
A lényeg: vagy odamész hozzá és megmondod, hogy mit bámul rajtad, mert kezded az érzeni, hogy szarul áll a sminked, vagy kivered a fejedből a gyereket és éled a boldog ki élted
vagy maradsz ebben a helyzetben és akkor idegesíted magad tovább (aminek sok értelme nincs, de legalább felmutathatsz egy "majdnem szerelmet")
A döntés a tied!
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy a mellbimbóid nézte, és megakadt a szeme rajta. xD
3/3 A kérdező kommentje:
kĂśszi a vĂĄlaszokat.
2012. jan. 14. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!