Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljamm, hogy a kettőt külön tudjam választani?
16 éves lány vagyok. Két és fél hónapja vagyok együtt a barátommal. Világ életemben kitűnő voltam.
Voltak hangulatingadozásaim, amik nehezebbé tették a dolgom, de sikerült elérni, hogy kitűnő legyek. Most van barátom, nagyon szeretem. De van, hogy apró dolgokon felkapom a vizet. Jelentéktelen dolgok, de nekem rosszul esnek. HOgyan tudnám megakadályozni, hogy ezek ne hassan ki a tanulmányomra? Most is szmorú vagyok, és holnap meg témazárót írok. Arra az órára kiakarom a fájdalmat zárni a szívemből. Ezt megtudom valahogy oldani?:(
59%
pszichiáterhez? te normális vagy?XD
Pszichológushoz jártam lelki gondok miatt, nem segített, újat fogok keresni.:)
Első válaszoló:) nagyon apró dolgok tényleg. Olyasmik, hogy pl egy iskolába járok a barátommal, és minden szünetben együtt vagyunk. Sose vagyok féltékeny, bízom benne. Este pedig szoktunk gépen beszélgetni, és egy ideje nincs téma, ma meg tíz percekig nem írt vissza. EZ tényleg apró dolog, de nekem ezek rosszul esnek, mert megkapta az üzenetet csak nem tudott mit írni és énsem...
Ha magadba folytod az se jó.:) Vannak határok amit kibír az ember, de ez eléggé soknak tűnik.:)
Erős vagy, de az osztályfőnököddel valamit kezdeni kellene:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!