Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rájönni mit rontottam el a lánnyal de megőrülök, hogy nem kapok választ?
Szóval van egy lány akit egy éve figyelek, de nem mertem megszólítani,de nagyon bejön nekem már rég.
Aztán nagy nehezen szereztem elérhetőséget 1 napig chateltünk, a felhők felett éreztem magam.
Utána ritkult a válasz részéről majd vége...
Látom hogy olvassa az üzeneteimet, semmi válasz. Írtam ha megbántottam - bár nem tudom mivel - Sajnálom. Zéró válasz pedig olvasta.
Most Karácsonykor gondoltam írok neki, hogy kellemes ünnepeket, aztán nem tettem mégse, bár titokban reméltem ő ír de semmi...
Megőrjít ez a bizonytalanság, úgy érzem ő nagyon sokat jelent nekem, legalább azt tudnám mi van...
Viszont egy dolog ad reményt, hogy nem tiltott. Mi a fenét csináljak?
"nem vagy te nekem senki, hogy beszámolóval tartozzak neked"
Na pontosan ezt mondhatna a nő is neked. Nem tartozik neked magyarázattal egy nap chateles után. Ahogy neked sincs jogod tudni meg válaszokat követelni.
De leírom mégegyszer amit már mindenki, hátha most meg is érted végre. Nem rontottál el semmit, egyszerűen nem érdekled. Hagyd békén.
A sértő privát levélről csinálhatsz képernyőfotót, és elküldheted e-mailban a moderátornak. Nem vagy köteles eltűrni a sértegetést, az illető pedig megtanulhatja, hogy nem tehet meg privátban azt, amit akar.
Töröltem válasz nélkül. Csak azért írtam ide, hogy ennek a retardáltnak hiába írtok bármit. Nincs hozzá agya, hogy felfogja.
"olyan típus, aki egy szemvillanással is érzékelteti a pasi felé, hogy kívül tágasabb. Tehát az az igazi dögös díva típus, aki manapság ritka. Hülye fejjel ezt is elmondtam neki, illetve nem teljesen így de mégis..."
Veled is érzékelteti, de te nem veszel róla tudomást.
Szerintem túlzásba vitted a nyomulást és úgy látta, hogy még csírájában jobb elfojtani a lelkesedésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!