Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 27f vagyok, de senkim nem volt akkor én szerencsés vagyok? Senkinek nem rontottam el az életét, nem csináltam gyereket úgy, hogy felkészületlen vagyok, megtapasztalhattam milyen az egyedüllét, nincs senkim ezért elveszíteni sem tudok senkit.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 14:51
1/16 anonim válasza:
A sajnáltatást is kimaxoltad, tényleg minden tök jó.
2/16 anonim válasza:
Igen,szerencsés vagy.Biztos nem fogsz infarktust kapni.
3/16 A kérdező kommentje:
1 es:D mindenki azt , hiszi , hogy az az egyetlen életút ha követet a szüleid példáját , de az élet sokkal szabadabb mint hinnéd
2020. ápr. 12. 14:57
4/16 A kérdező kommentje:
Az élet akkor is lehet szerintem teljes , ha defektes vagy
2020. ápr. 12. 15:00
5/16 anonim válasza:
Igen, azért jöttél ide rinyálni. Érzed te is, hogy nincs ez rendben, csak próbálod meggyőzni magad az ellenkezőjéről. Majd amikor először lesz valakid rájössz mekkorát hibáztál odáig.
6/16 anonim válasza:
ennyi erővel ejtőernyőzhetnél is....ejtőernyő nélkül.
7/16 anonim válasza:
Ez miert szerencse? Ha te igy szeretsz elni tedd ezt. Senki se tart kest a torkodhoz h legyen kapcsolatod.
8/16 A kérdező kommentje:
Azt akarom kifejteni , hogy az élet elvesz valamit de kárpótol cserébe mással
2020. ápr. 12. 15:08
9/16 anonim válasza:
Nos nem igazán kárpótolt téged az élet semmivel. Az oké, hogy te boldog vagy egyedül, sokan azok, én is, viszont van aki meg párkapcsolatban boldog.
Elveszíteni valakit pedig természetes része az életnek, a hibáinkból tanulunk, kellenek a szakítások, majd később a halál is eljön (nagyszülők, szülők, aztán testvérek, barátok) erre pedig fokozatosan készít fel az élet, kisebb tragédiákkal, mint például egy párkapcsolat vége.
10/16 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod, es akkor nem kerdezed, hanem kijelented.
Ha fergeteges szexualis eleted van ( akar sajatkezuleg, akar alkalmi), kielegito barati vagy ismerosi tarsasag, hobby, amit szeretsz, reggel tudod, miert erdemes felkelni, este tudod, mi volt jo aznap, akkor barmi lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!