Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depresszió kiölheti belőlem a szerelmet?
Igen pszichológusnal de sajnos sokat nem segített szinte csak életben tartott.
Nagyon szeret engem én is őt de ezek a napok nagyon rosszak úgy mond semmihez nincs kedvem. De a fura benne hogy mindig várom hogy találkozunk és hozzá bújak, vagy csak hogy beszélgessünk.
Nem gondoltatok összeköltözni?
32/f
Alljunk mar meg egy kicsit.
Ez semmi mas csak egy co-dependens kapcsolat.
Nem a sracot ertekeled, hanem hogy melletted van valaki. Nem te biztos nem fogsz ebbol kilepni, de a srac sanszos. Persze ha o is co-dependens akkor minden oke.
Vannak onsegito csoportok, ahol talalkozhatsz olyan emberekkel mint te, illetve a szexualitasodat visszakellene allitani, szakemberrel.
Köszönöm a válaszokat.
Ő biztosan nem fog kulpepni a kapcsolatból, már mondtam neki nem is egyszer hogy nem vagyok biztos az érzéseimben de ő mindig azt mondta hogy majd egyszer jobb lesz, nem baj ha nem most csak maradjak vele. És éppen ezért fáj annyira hogy ő jó hozzám én meg semmit se tudok viszonozni.
Igen, kiölheti. Határozottan ki is öli és nem csak a szerelmet hanem az empátiát is.
Ilyenkor a beteg semmi másra nem tud gondolni csak önmagára, olyan nagy mértékű az introverzió hogy teljesen megszűnik a külvilággal az érzelmi kapcsolat.
Ajánlom hogy a terápia mellett kotsd le az összes szabadidődet, sportolj sokat lehetőleg fuss amennyit bírsz. Olyan hormon-koktélt szabadít fel ami a világon a legjobb antidepresszáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!