Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 27f vagyok, de senkim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 27f vagyok, de senkim nem volt akkor én szerencsés vagyok? Senkinek nem rontottam el az életét, nem csináltam gyereket úgy, hogy felkészületlen vagyok, megtapasztalhattam milyen az egyedüllét, nincs senkim ezért elveszíteni sem tudok senkit.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmibaj hogy egyedülálló vagy. Ez nemjelent semmit. Akinek volt van se külömb. Nemkell sürgetni majd lessz ha lessz. Nem a kapcsolat határozza meg az embert vagy hogy volt e már kapcsolatod.csak sok a kapcsolatfüggő es ezse normális. Sokan egyedül értéktelennek gondolják magukat. Nem egy nő fog értékessé tenni. Max csak sovany lessz tőlle a pénztárcám es az idegeim lesznek jól megnyujtva.de hogy előrébb nemleszekvele az biztos.
2020. ápr. 12. 15:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. ápr. 12. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Inkább mindenki más szerencsés hogy nem rontottad el az életüket, nem csináltál nekik gyereket úgy hogy még nem is vagy felkészülve, nem fárasztod őket a hülyeségeiddel. (Max minket most egy picit)
2020. ápr. 12. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:

A normalis emberek nem viszik semmire....

Azok a tortenelmi szemelyek, akikre evtizedek utan is emlekeznek, elegge messze voltak a normalistol. Jozsef Attila, Hitler stb.

2020. ápr. 12. 16:50
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Érdekes, talán elmondhatjuk hogy Hitler vitte valamire, de valahogy mégsem irígylem tőle.
2020. ápr. 12. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:

13 -as

😂

Jogos,adom.

F34

2020. ápr. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!