Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok rájönni mit rontotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok rájönni mit rontottam el a lánnyal de megőrülök, hogy nem kapok választ?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akit egy éve figyelek, de nem mertem megszólítani,de nagyon bejön nekem már rég.

Aztán nagy nehezen szereztem elérhetőséget 1 napig chateltünk, a felhők felett éreztem magam.

Utána ritkult a válasz részéről majd vége...

Látom hogy olvassa az üzeneteimet, semmi válasz. Írtam ha megbántottam - bár nem tudom mivel - Sajnálom. Zéró válasz pedig olvasta.

Most Karácsonykor gondoltam írok neki, hogy kellemes ünnepeket, aztán nem tettem mégse, bár titokban reméltem ő ír de semmi...

Megőrjít ez a bizonytalanság, úgy érzem ő nagyon sokat jelent nekem, legalább azt tudnám mi van...

Viszont egy dolog ad reményt, hogy nem tiltott. Mi a fenét csináljak?

dec. 26. 20:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%

"Megőrjít ez a bizonytalanság, úgy érzem ő nagyon sokat jelent nekem, legalább azt tudnám mi van..."

Nem is ismered! Nem is vagy bele szerelmes hanem obszseszív módon kötődsz hozzá. Menj tényleg pszichológushoz a saját életed, lelki békéd érdekében és ez nem vicc, se rosszindulat pont ellenkezőleg.

dec. 26. 21:29
 22/45 A kérdező kommentje:

Az "1 éve figyelem" nem azt jelenti, hogy figyelem mint egy perverz mániákus, de úgy látom, hogy egyeseknek itt tök mindegy mit írok, mindent kifordítanak.

Úgy látom feszülten teltek az ünnepek, de sebaj itt egy kérdés ahol kiélhetitek a frusztrációtokat, más úgyse adódik az életetekben jól láthatóan ;)

Az külön pikáns, hogy egy korábbi már nem tudom hanyadik nyomoronc a semmire ismeretlenül is "lebetegfaszoz" meg minden egyéb más jelzőkkel illet, ez amúgy egy kiváló tükör és voltaképp magáról kommunikál, úgyhogy erről ennyit. XD

dec. 26. 21:36
 23/45 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nem sértegetni kellene a válaszolókat, hanem elgondolkozni azon, amit írtak.

Egyértelműen nem érdekled ezt a nőt. Teljesen mindegy, hogy miért nem, egyszerűen nem. Fogadd el és lépj tovább, ne írj neki.

dec. 26. 21:38
 24/45 A kérdező kommentje:
A sértegetést nem én kezdtem. Pont.
dec. 26. 21:38
 25/45 anonim ***** válasza:
76%

Figyelembe vetted amit én írtam mint 21? Jah amúgy beteg fsz vagy csúnyán mondva mert normális épeszű férfi már túllépett volna azon, hogy nincs esélye nála és végképp nem írna neki, vagy szeretné követelni, tudni miért nincs amikor nem lehet megmagyarázni sokszor miért nincs, vagy meglehet, de nincs rá szükség mert eléggé beszédes az, hogy nem válaszol.

Olyan meg nem létezik kérdező, hogy a külseje miatt beleszerettél, ahhoz ismerni kéne.

Nem ismered, nem vagy szerelmes hanem nem akarsz túllépni rajta, rögeszméddé vált.

Jó neked szenvedni?

dec. 26. 21:40
 26/45 anonim ***** válasza:
80%

"van egy lány akit egy éve figyelek"

Ez mit jelent? Mert sajnos nekem is volt részem abban, hogy valaki figyelget, majd nem tudta elfogadni, hogy nem érdekel engem, mint potenciális partner.

dec. 26. 21:46
 27/45 A kérdező kommentje:

27:

Lásd 22. válaszom első mondata, nincs kedvem magamat ismételgetni, bocs.

dec. 26. 21:52
 28/45 anonim ***** válasza:
78%
Abban csak azt írtad le, hogy nem voltál perverz. Engem az érdekelne, hogy mit csináltál, nem az, hogy mit nem csináltál.
dec. 26. 21:54
 29/45 Noren1989 ***** válasza:
66%
#22esedre: megmosolyogató. Viszont neked kell gyógykezelés, nem nekem. Olvasd végig, miket írkàltàl. Képzeld màs, épeszű ember helyébe magad (ha megy). Revideàld a vàlaszaid. Szvsz, jó éjt!
dec. 26. 21:56
 30/45 A kérdező kommentje:

29:

Nem csináltam semmit, mindamellett, hogy nem vagy te nekem senki, hogy beszámolóval tartozzak neked úgyhogy nyugodtan állj le.

A támadó kommentjeidből az jön le, hogy nemhogy nincs aki utánad leskelődjön, de az ipari áramon kívül nagyon más nem b@sz meg;)

De ha úgy jobban érzed magad, igen, igen én vagyok a baltás gyilkos, valamint én vagyok John Wayne Gacy újratöltött reinkarnációja is. Remélem ettől most elélveztél ha már pasi farkától az életbe nem fogsz te fapina;)

További jó szórakozást magatokban én részemről befejeztem a társalgást, nyugodtan írogassatok egymásnak, mert én tuti nem fogom tovább olvasni.

dec. 26. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!