Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rájönni mit rontottam el a lánnyal de megőrülök, hogy nem kapok választ?
Szóval van egy lány akit egy éve figyelek, de nem mertem megszólítani,de nagyon bejön nekem már rég.
Aztán nagy nehezen szereztem elérhetőséget 1 napig chateltünk, a felhők felett éreztem magam.
Utána ritkult a válasz részéről majd vége...
Látom hogy olvassa az üzeneteimet, semmi válasz. Írtam ha megbántottam - bár nem tudom mivel - Sajnálom. Zéró válasz pedig olvasta.
Most Karácsonykor gondoltam írok neki, hogy kellemes ünnepeket, aztán nem tettem mégse, bár titokban reméltem ő ír de semmi...
Megőrjít ez a bizonytalanság, úgy érzem ő nagyon sokat jelent nekem, legalább azt tudnám mi van...
Viszont egy dolog ad reményt, hogy nem tiltott. Mi a fenét csináljak?
"Nem csináltam semmit, mindamellett, hogy nem vagy te nekem senki, hogy beszámolóval tartozzak neked úgyhogy nyugodtan állj le."
De te elvárod, hogy a csaj magyarázattal szolgáljon miért nem válaszol tovább. Látod milyen szar érzés amikor valaki szarba se nézi a döntésed, érzéseid, de mégis milyen önző vagy pont azzal a csajjal szemben akibe "szerelmes" vagy.
Innen is látni, hogy egyáltalán nem vagy érte oda hanem belebolondultál abba, hogy kudarc ért. Pedig kérdező meg kell tanulni veszíteni is!
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy egyesek miért nem tudják felfogni, ha valakit nem érdekelnek?
Bébi ugyanúgy nem érdekled ezt a nőt, mint amennyire téged nem érdekel a 160 kilós Gizi a sarki boltból.Neked sem kell Gizi, te sem kellesz a 10/20-as csajnak.Semmire!Még tartós társalgásra sem.
Olyan vagy mint egy 70 éves vén kandúr, akire egyszer rámosolygott egy 20 éves csinos lányka, és ettől rögtön azt hiszi, hogy máris aláfekszik.Nem fog, max. az álmaiban.Le kellene már szokni a mesékben élésről, a valóság nem olyan.
Mit rontottál el?
Semmit.Volt éppen egy kis ideje, hát írogatott egy kicsit veled.De többet nem akart.Nem jöttél be neki, ennyi.Ezen nincsen mit számonkérni.Ha most meg is írná mi nem tetszett a stílusodban neki, sokra nem mennél vele a jövőre nézve sem.Ami neki nem volt szimpatikus, az majd másnak az lesz.Tehát, ezzel nem lennél előrébb.
Mit csinálj?
Lépj tovább és ne álmodozással töltsd a napjaid.Értjük, hogy a farkad ennyire feláll erre a bigére, de ez kevés kisfiam.Ha majd egyszer felnősz, akkor érteni fogod, amit most írtam.
50/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!