Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl rajta? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta? Én rontottam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves vagyok, és most vagyok túl az első kapcsolatomon, amely kapcsolat szempontjából hivatalosan kemény 2 hétig, nem hivatalosan hónapok óta tartott. A srác 21 éves, és ráadásul a kollégám.

Long story short, én egészen idáig tartogattam magamat valakinek, aki érdemes arra, hogy neki adjam a szüzességemet is.

Egy évig voltunk nagyon jó barátok, s inkább ezt az egy évet gyászolom, mint a kapcsolatunkat - valahogy mégis meghalt bennem valami.

Április óta érzett többet, el is hívott randizni, júliusban elmentem vele. A negyedik randin össze is jöttünk, rá másfél hétre elmentünk nyaralni egy hétvégére, ahol 48 óra leforgása alatt rájöttem, a munkán és szexen kívül közös nincs bennünk. Azt kellett hallgatnom végig, hogy a haverjaival miként, hogyan rúgott be, hogy mennyire királyak a haverjai. Telefonon is többet beszélt velük, sőt, a haverja hívta telefonon, és mellettem faggatta exemet, hogy megvoltam-e neki... Amikor én asszertívan próbáltam erről beszélni vele, akkor meg az volt a reakció, hogy mindent túlgondolok, mindent magamra veszek, holott csak beszélgetni szerettem volna erről.

Tudniillik, pánikbeteg vagyok, és nekem az érzelmi visszacsatolás, támasz borzasztóan fontos a mindennapokban is. Valahogy mégis, Ő nem volt partner abban, hogy visszacsatoljon. Amikor elvette a szüzességemet, akkor meg olyat kérdezett, "Neked mennyi idő kell? Mert a haveromnak 20 perc alatt kétszer van meg a csaja"...

Vasárnap hazaértünk, megköszöntem a két napot, nem válaszolt. Másnap írta, hogy szeret, én pedig leírtam, szerintem nem illünk össze - én igyekeztem hozzá simulékony lenni. Végül kibukott belőle, zavarja, hogy megkértem, ne mindennap igyon a haverjaival, hanem minden második nap, mert Édesapám alkoholista, és a férfi, akit szeretek, legyen rám kicsit tekintettel, ezzel is mutatva, hogy szeret... Az is bántotta, hogy másfél hét után nem állt rá a számra a Szeretlek szó úgy, hogy 23 évig egyedül voltam, és minden élethelyzetet egyedül éltem meg. Nem volt hajlandó megbeszélni a problémát, még azt is támadásnak vélte, ha megkérdeztem, hány óra van. Elmondása szerint ő már túl van rajtam, és nem kell sok érzelmi intelligencia ahhoz, hogy én is túl legyek rajta. Megőrülök. Mindennap sírok, nagyon hiányzik, és nem tudom, mit tettem, hol rontottam el, hogy ide kötöttünk ki. Elrontottuk a barátságunkat, pedig én esélyt adtam ennek az egésznek. Mit tegyek? Hogyan lehetnék túl rajta önmarcangoláson kívül? A mentális egészségem is rohamosan megromlott, mióta ez történt...

2021. okt. 17. 15:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontottad el hogy szóbaálltál vele. Egyszerűen hihetetlen hogy egy év alatt nem ismerted ki annyira, hogy tudd, hogy minden nap iszik, a haverjai az elsők, és hogy csak meg akar dugni és kész.
2021. okt. 17. 15:59
 2/28 A kérdező kommentje:

1/1 Volt és van jó oldala, félreértés ne essék. Valahogy kiváltságosnak éreztem magamat, hogy hangoztatta, mennyire bunkó, velem mégis törődött.

Nem tudta nekem megadni azt az érzelmi biztonságot, amire Nekem szükségem volt. Az üzenet, amit küldtem Neki, biztosan nagyon erős volt, de nem tudom elhinni, hogy ennyit jelentettem Neki, hogy még csak meg se beszéljük a problémát. Én nem szakítani akartam Vele, hanem megbeszélni a gondokat, ha kell, kompromisszumot kötni... még megváltoztatni sem akartam...

2021. okt. 17. 16:01
 3/28 anonim ***** válasza:
Ha el akarod hinni, ha nem, neki ennyire kellettél. Egy jó kihívásnak tekintette hogy még szűz vagy.
2021. okt. 17. 16:07
 4/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem is szeretett engem...
2021. okt. 17. 16:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen retkeknek van nője. Ez valami beteges ösztön nálatok, hogy az olyanra mentek rá, aki semmibe nem néz titeket? Aki meg totál rendbe van, csak annyi gebasz van vele, hogy nem bánt titeket, az meg mehet a levesbe.

Egy ilyentől vársz érzelmi támaszt?

Te nem rontottál el semmit. Csak annyit, hogy bedőltél ennek a geczinek. Fillért nem ér a gyerek, tudom nehéz, mert én is így vagyok jelenleg,csak annyi a különbség, hogy a nemünk más. Ugyan ilyennel kavartam 4 hónapig mint a tied, csak ő nyílván lány.

2021. okt. 17. 16:10
 6/28 anonim ***** válasza:
3%
Szoval a panikbeteg, naiv, szerencsetlen kislany osszejott a munkahely bikajaval, aki meg kezdo alkesz is. Szep sztori. Mondanam, hogy csak sajnalni tudom, hogy elso kapcsolati elmenyed eredmenyekeppen alpha widow lettel, de valojaban nem. Szedtel volna ossze egy hozzad hasonlo esetlen, rendes fiut, aki megbecsult volna
2021. okt. 17. 16:14
 7/28 A kérdező kommentje:

Valamit biztosan elrontottam Én is, mert máskülönben nem reagált volna így... vagy Én már nem tudom. Annyit tudok, hogy borzasztóan nehéz volt megnyílnom Neki. Bár elég red flag volt az is, ahogy az exéről nyilatkozott...

16:10-es válaszoló, a részemről ez nincs így. Aki nem bántott Engem és szimpatikus volt, nagyon jó barátok maradtunk - Neki meg Én nem tetszettem... pedig Vele működött volna, és jól éreztem Magamat lelkiekben mellette...

Van, amikor jobban érzem magamat, van, amikor megőrülök, és zokogok, fáj, a lelkem kiszakad a helyéről... Belebetegedtem, most jövök ki belőle... és nem tudom, hogyan állhatnék talpra... annyira sikeres volt ez az évem...

2021. okt. 17. 16:14
 8/28 A kérdező kommentje:
16:14, a fenti válaszom a Te válaszodra is vonatkozik.
2021. okt. 17. 16:16
 9/28 anonim ***** válasza:
#8 Jo majd megvigasztallak.
2021. okt. 17. 16:18
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy valami tegy meg, ha ujra megkornyekez, instant utasitsd el. Nagyon nagy lelki karokat fogsz magadnak okozni, ha nem igy teszel.
2021. okt. 17. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!