Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ennyire el rontotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ennyire el rontottam volna?

Figyelt kérdés

Van egy lány akihez vonzódtam és észre vettem, hogy én is bejövök neki viszont nem mertem lépni ezért annyiba maradt és ennek már kb 7 éve.

Próbáltam elfelejteni azóta van egy feleségem és másfél éves kisfiam.

2 évvel ezelőtt beszélgettem vele a neten keresztül és akkor elmondtam neki mit éreztem meg érzek iránta de megbeszéltük, hogy nem lehet mert nekem van párom azóta váratlan helyzetekben felbukkan pl be követ instán, első helyre kerül a facebook messengerbe már napi szinten, képek stb folyamatosan fel tépi a sebet ennyi év után sem tudom felejteni a mostani párom is szeretem de valahogy mégis felé húz a szívem, hogyan tudnám le zárni a múltat, hogy ne gondoljak rá többet. Még mielőtt jönnének a jópofa beszólások a feleségemmel már beszélgettem erről nem titkolom előtte és megcsalni sem fogom.

2022. jan. 13. 01:05
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Azért vágyakozol ennyire utána, mert sosem teljesedett be a szerelmetek. Ha beteljesedett volna, akkor ugyanúgy, mint minden párkapcsolatban, megélted volna a hullámhegyet is, meg a hullámvölgyet is, és nem lennél ennyire oda érte.

Gondolj tehát erre!

Hogy te nem ebbe a nőbe vagy szerelmes, hanem egy ábrándba, ami szükségképpen a maga helyére került volna, ha akkor összejöttetek volna.

A feleséged meg kb. istennő, ha ezt megértően végighallgatta. Úgyhogy őt becsüld meg, de nagyon!!!

2022. jan. 13. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Letiltod Instán, Facebookon, probléma megoldva. Nem is ismered őt, csak egy fantázia, amivel eljátszogatsz, ha nem látod eszedbe sem fog jutni.
2022. jan. 13. 02:11
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Így élni egy házasságban hogy van párod, gyereked és más után vágyakozol!? Beteg egy világot élünk, ez biztos.
2022. jan. 13. 03:43
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Képes voltál a feleségednek is sebet okozni, mert annyira gyenge vagy, hogy ezt nem tudtad egyedül megoldani? Mekkora rohadék vagy.
2022. jan. 13. 04:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a róla kialakult ábrándba, illúzióba vagy szerelmes.
2022. jan. 13. 05:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tiszteletben tartod a házasságodat, tényleg szereted a feleségedet és kisfiadat legalább egy kicsit, akkor csak egyetlen megoldás létezhet: megszakítod a másik nővel a kapcsolatot, végleg.

Fájdalmas lépés, az biztos. De a családoddal szúrnál ki, ha ezt a csikicsuki játékot űznéd tovább lélekben. Ennél jobbat érdemelnek.

2022. jan. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!