Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok rájönni mit rontotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok rájönni mit rontottam el a lánnyal de megőrülök, hogy nem kapok választ?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akit egy éve figyelek, de nem mertem megszólítani,de nagyon bejön nekem már rég.

Aztán nagy nehezen szereztem elérhetőséget 1 napig chateltünk, a felhők felett éreztem magam.

Utána ritkult a válasz részéről majd vége...

Látom hogy olvassa az üzeneteimet, semmi válasz. Írtam ha megbántottam - bár nem tudom mivel - Sajnálom. Zéró válasz pedig olvasta.

Most Karácsonykor gondoltam írok neki, hogy kellemes ünnepeket, aztán nem tettem mégse, bár titokban reméltem ő ír de semmi...

Megőrjít ez a bizonytalanság, úgy érzem ő nagyon sokat jelent nekem, legalább azt tudnám mi van...

Viszont egy dolog ad reményt, hogy nem tiltott. Mi a fenét csináljak?

tegnap 20:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
97%
Még nem tiltott de még eljöhet annak az ideje is. Hagyd békén nem akar tőled semmit.
tegnap 20:45
 2/44 anonim ***** válasza:
96%
Nem rontottál el semmit, egyszerűen nem érdekled és ha nem fejezed be az írkálást le fog tiltani bár neked kellett volna.
tegnap 20:47
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Szubjektív véleményem az, hogy rontasz a helyzeten, ha mész utána.

A reményed hamis: ezt a csajt te egyáltalán nem érdekled. Ne keresd, mert csak saját magad járatod le. Már így sem lehet rólad jó véleménnyel.

Ő egyszer beszélt veled, mert akkor nem volt semmi dolga, de ennyi.

Lépj tovább.

tegnap 20:49
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottál el konkrétan semmit, egyszerűen nem érdekled, így nem fordít rád időt. Fogadd el és ne írj neki többet.
tegnap 21:00
 5/44 A kérdező kommentje:

Félreértetek! Természetesen tudom, hogy nem erőltethetem rá az akaratomat, de azt gondolom jogom van tudni mi romlott el. Írásban kommunikáltunk, ami nyilván másabb mint az élő beszéd, lehet, hogy egy rossz helyre tett vessző teljesen elmásít egy mondatot, amit egészen másképp szántam mint ahogy ő értelmezte esetleg.

Amúgy ő tipikusan az a ritka nő, akit - nem tudok másképp fogalmazni - távolról lehet csak imádni, mert egészen elérhetetlen, olyan típus, aki egy szemvillanással is érzékelteti a pasi felé, hogy kívül tágasabb. Tehát az az igazi dögös díva típus, aki manapság ritka. Hülye fejjel ezt is elmondtam neki, illetve nem teljesen így de mégis...

Azt írtam csodálkozom, hogy egyáltalán szóba áll velem. Akkor még az volt a válasz, hogy miért is ne olyan jó velem beszélgetni aztán tessék... :/

tegnap 21:01
 6/44 Noren1989 ***** válasza:
80%

Szubjektív vélemémyem, h egy beteg f@sz vagy. Aki egy nap csetelés utàn belezúg valakibe, az vagy hülye, vagy az anyja se szerette.

Én keresnék egy pszichológust a helyedben.

tegnap 21:02
 7/44 A kérdező kommentje:

6: Fogalmam sincs miért nem lehet normálisan válaszolni, miért kell azonnal személyeskedni és durvulni?

A te kifejezéseddel élve korántsem vagyok "beteg fasz", egyszerűen csak tudni szeretném mi siklott ki és hol, mivel egy éve vártam arra hogy egyáltalán kontaktba kerülhessek vele. Ezek után szerintem jogos igényem, hogy tudjam, mi ronlott el. Esetleg a jövőre nézve tanulni belőle.

Már fogalmazok amúgy egy kérdést felé, csak még hezitálok, hogy elküldjem e.-

tegnap 21:07
 8/44 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerűen nem voltál neki szimpatikus, ennyi. Ne írj neki többet.
tegnap 21:09
 9/44 anonim ***** válasza:
96%

"jogom van tudni mi romlott el."

Egyrészt ő nem köteles neked válaszokat adni, másrészt semmi nem romlott el. Ti nem randiztatok egymással, és ha jól értem, az elerhetőségét sem ő adta meg neked, hanem te szerezted meg... Azt már meg sem kérdem, honnan.

Ezt a csajt te nem érdekled. Tökmindegy mit mondott, mert a tettek a fontosak.

Ráadásul számomra érthető, hogy nem akar tőled semmit: te tulajdonképpen a rajongója vagy, ezért úgy is kezel, mint egy rajongót. Te tipikusan az a fiú vagy, aki már annak is örül, ha szóba áll vele. Szerinted ettől férfias leszel? Egy 10/10-es nőnek nyilvánvalóan férfi kell, aki kiemelkedik a rajongók közül, akire fel tud nézni, aki magabiztos, meg minden. Te - legalábbis jelenleg - nem ilyen vagy.

Hagyd ezt a nőt, mert csak mélyebbre süllyedsz előtte azzal, hogy futsz utána!

tegnap 21:10
 10/44 anonim ***** válasza:
96%

"egy éve vártam arra hogy egyáltalán kontaktba kerülhessek vele. Ezek után szerintem jogos igényem, hogy ..."

Ne küldd el.

Kár volt rá várnod.

Ha nem ígért neked semmit, akkor nincs semmi jogalapot bármit is számonkérni rajta.

Lehet, hogy nem romlott el semmi, mert eleve nem is volt semmi.

Ne búsulj miatta fölöslegesen. Aki nem válaszol, azt békén kell hagyni, leszállni róla.

tegnap 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!