Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelitek azt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek azt, ha nem szeretnek viszont? Vagy hogy bizonytalan hányadán áltok?

Figyelt kérdés

Sokcsalódásom volt ..de èn tettem általában az i-re a pontot, èn szakítottam, ha nem volt jò.. stb. De most itt állok elöször az èletemben, amikor beleszerettem egy olyan szemèlybe akinek a viselkedéséböl nem tudom levonni, hogy hogyan érez velem kapcsolatban

L/25

dec. 19. 12:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
89%
Ki lehet törölni amit írtam 100x, de a pasi akkor is csak barátként tekint rá ha lefekszik vele. Bár egyáltalán nem hiszem el, hogy történne szex hiszen már lehetett volna és nem történt. Ne próbálkozzon nála hanem felejtse el. Egyáltalán nem fair, hogy eddig bele se rúgott, de most mivel nincs más pasika aki "magabiztos" most a barátját nem akarja tisztelni bár az mindenhol barátként hivatkozik rá. Hagyja békén!
jan. 6. 14:25
 32/34 anonim ***** válasza:
30%
Élvezd ki, amit ad az élet, nedves kérdező! 😘
jan. 6. 15:35
 33/34 A kérdező kommentje:
Jolvan.. megèrtettem 😅 .. „kedves“kommentelök… elengedem..
jan. 6. 20:17
 34/34 anonim ***** válasza:
76%
Bolond vagy... 🤣
jan. 6. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!