Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnál vele, ha kijelentené ezt?
Egy éve együtt, idilikusan. Minden működött, fejlődtünk előre, de sose mondta hogy szeretlek, nem akart összeköltözni, kifogások mögé burkolózott most pedig kibukott hogy nem tudja szerelem-e az amit érez és elbizonytalanodott. Nagyon jó pillanataink voltak.
Összetörtem, nem tudom megéri ezért dolgozni? nagyon jó ember a párom, lehet türelmesnek kéne legyek? lehet csak pillanatnyi összezavarodás?
Én nagyon szerelmes vagyok, de ő nagyon nehezen fejez ki alapérzelmeket, sok téren szociálisan sokkal fejletlenebb mint én, és amióta kijelentette ezt, minden eddig hitt dolog semmissé lett.
Nem a szerelemnek kéne legalább egy olyan dolognak lenni amit nem kell megkérdőjelezni?
Volt már szerelmes, tudja egyáltalán milyen? Történt vele valami traumatikus a múltban? Tudod, hogy mit érez irántad, elmondta neked? Körbe tudja egyáltalán írni?
Nem mondom, hogy ez így a leírásod alapján 100% szakítás, de készülj fel, hogy meg kell majd lépned, ha ő nem teszi. Ha tényleg nem szerelmes, nincs értelme sokáig húzni, az időtöket vesztegetitek.
Mindenesetre a legfontosabb dolog, hogy jól átgondoljátok magatokban az egészet, és szépen elbeszélgettek arról, hogy mi is van a fejében.
Mit érez és miben bizonytalan?
Egyébként ha egy év alatt nem alakult ki szerelem, szerintem már nem is fog, ha neked ez fontos (neki pedig nem) akkor tiéd a döntés hogyan tovább.
Klisés leszek, de pszichológuson nem gondolkodtatok?
Elég komoly mentális problémát írtál körül... Nem biztos, hogy neked kéne ezzel egyedül megküzdened.
Lehet, hogy van értelme, lehet, hogy nincs. Lehet van ott szerelem, csak a mentális problémái visszafogják, lehet, hogy tényleg nem érez irántad szerelmet és sosem fog. Szerintem ez a pénzfeldobás kategória. Persze nem ismerem, lehet én olvasok bele több mentális problémát mint ami ott van, vagy projekció a részemről, mert én is hasonlóan érzelmileg zárkózott voltam régen...
Mindenesetre én sem tudom, mit csinálnék a helyedben...:/
Sok pasi csak azt szereti ha nem szeretik ha szórakoznak vele ha szenvedhetnek vmi r.bi mellett. Na azokba szerelmesek tudnak lenni.
Ez önbizalomhiányból fakad amugy. Ami gyökere az hogy abban a tudatban vannak, hogy jó vagy értékes nönek biztos nem kellenek. Akkorhát ki nekik a szerelmük meg a jó nő, akiknek nem kellenek es akiknek igen az meg akkor nem jó értékes nő merthát önmagát se tartja annak es aki "rossz" paikhoz ragaszlodik az nem lehet vmi jó, értékes nő.
Kb ez a pszichologiája.
Hagyd ott aztán neglátod hogy akkor meg hirtelen szerelmes lesz és könyörög.
Aztán ha megint vele vagy megint bizonytalan lesz és nem értékel.
Amikor együtt elmentek valahová, ahol sok ember összejön, pl cukrászda, mozi, koncert, fesztivál, stb és nem "csak" rád figyel, hanem folyamatosan a körülöttetek megjelenő nőket vizslatja, akkor már gyanakodhatsz, hogy szerelmet keres valaki mással.
(Ha a figyelme folyamatos feléd fordul, de feltűnik a színen egy minden szempontból kirívóan bombázó csaj és őt egy rövidke pillanatra megbámulja, az még belefér, mert csak észrevett valaki szépet a környezetében. Utána visszatalál hozzád és rád figyel újra, akkor még szerintem minden ok.)
Hagyjátok már ezt a kimondta, vagy nem mondta ki dolgot! 16 kapcsolatomból csak 2 mondta, abból is az egyik csak mert megakart d.gni, a masik meg a pénzemre hajtott. Szóval ez nem számít, kevés férfi tud érzelmekről beszélni.
De a ti esetetek elég extrém. Látsz, vagy érzel rajta bármiféle érzelmet? Nem csak magaddal kapcsolatban, hanem bármikor?
Tényleg vagy valami mentális probléma, vagy gyerekként nagyon el kellett fojtania minden érzését. A pszichológus szerintem se rossz ötlet, a leírásodból az jön le, hogy ez neki se jó.
Aztán lehet tényleg csak mindegy neki hogy vele vagy e, vagy sem, ez is benne van a pakliban. Te ismered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!