Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Maradnál vele, ha kijelentené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnál vele, ha kijelentené ezt?

Figyelt kérdés

Egy éve együtt, idilikusan. Minden működött, fejlődtünk előre, de sose mondta hogy szeretlek, nem akart összeköltözni, kifogások mögé burkolózott most pedig kibukott hogy nem tudja szerelem-e az amit érez és elbizonytalanodott. Nagyon jó pillanataink voltak.

Összetörtem, nem tudom megéri ezért dolgozni? nagyon jó ember a párom, lehet türelmesnek kéne legyek? lehet csak pillanatnyi összezavarodás?

Én nagyon szerelmes vagyok, de ő nagyon nehezen fejez ki alapérzelmeket, sok téren szociálisan sokkal fejletlenebb mint én, és amióta kijelentette ezt, minden eddig hitt dolog semmissé lett.

Nem a szerelemnek kéne legalább egy olyan dolognak lenni amit nem kell megkérdőjelezni?

2024. jún. 4. 22:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
78%
Ha idáig nem lett szerelmes nem is lesz .Én nem maradnék egy olyan férfival aki kijelenti hogy nem szeret.
2024. jún. 5. 05:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem bantasbol de milyen idot akarsz neki adni? Ha egy eve nem alakult ki ezutan nincs hogy. Ha neked jo a kapcsolat igy is szerelem nelkul maradj vele, de ne ringasd magad olyanba ami nem lesz.
2024. jún. 5. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező megmondta a szemedbe, hogy nem szerelmes beléd. Már nem lesz az beléd soha! Maradj vele ha akarsz, de a csodát ne várd el tőle, bármit is csinálsz nem fog beléd esni.
2024. jún. 6. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szakítanék vele, mert előbb, vagy utóbb úgy is le fog lépni, lehet megvárja, amíg talál vkit, akibe tényleg szerelmes lesz, de szerintem nem ezt érdemled. Voltam már párszor én is így, bár vmivel hamarabb bukott ki a dolog, de hidd el, ha ez 3 hónap alatt nem alakul ki, akkor már nem is fog sajna. Abban is légy biztos, hogy egy férfi komoly kapcsolatot se fog fenntartani senkivel. Esetleg ha valóban csak arról van szó, hogy azt se tudja mi az a szerelem, akkor még talán menthető a dolog, de ha mást tudna szeretni, akkor engedd el
2024. jún. 6. 22:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Vegul szakitottak es a csavo hozzavagta a baratnomhoz hogy sose volt szerelmes es egy evig szineszkedett.

Bar varhato volt, en is szorgalmaztam hogy szakitsanak

nov. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!