Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelitek azt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek azt, ha nem szeretnek viszont? Vagy hogy bizonytalan hányadán áltok?

Figyelt kérdés

Sokcsalódásom volt ..de èn tettem általában az i-re a pontot, èn szakítottam, ha nem volt jò.. stb. De most itt állok elöször az èletemben, amikor beleszerettem egy olyan szemèlybe akinek a viselkedéséböl nem tudom levonni, hogy hogyan érez velem kapcsolatban

L/25

dec. 19. 12:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintetek bepróbálkozzak? Ezek ellenère is?"

Nem a nőnek kell bepróbálkoznia, hanem hagynia kell a faszinak, hogy levadásszon, ha bizsereg a puncid.

Gyerkőcöd addig hol lesz?

dec. 30. 23:00
 22/34 anonim ***** válasza:

Nem akar tőled semmit, és a barátjának tekint.

Szerintem kár ezt folytatnotok, mert egyre kevesebbet fogsz kapni, és egyre jobban fog ez fájni neked.

dec. 31. 00:27
 23/34 A kérdező kommentje:
Hmm… Akkor szerintem hagyom, ha tènyleg szeretne tölem valamit, lèpni is fog, ha nem.. akkor csak belekèpzeltem valamit ami nincs is ott
dec. 31. 10:29
 24/34 anonim ***** válasza:
30%

Nöként a dolgod, hogy flörtölj, cicázz, incselkedj vele.

Magyarán húzd az agyát úgy, hogy mindig álljon rád a cerkája.

Pl. olyan jóreggelt üzit küldjél neki, ahol kicsit kigombolt ingben, kicsi belátást engedve, kócos hajjal kavargatod a kávédat... A többit bízd a fantáziájára...

dec. 31. 13:20
 25/34 A kérdező kommentje:
Ez jó Volt .. köszi a szexi tanácsot ;)
dec. 31. 14:37
 26/34 anonim ***** válasza:
25%

Beszarok. A pasi egyáltalán nem tart téged többre mint barát hiszen még mondja is DIREKT MERT ÉSZREVETTE, hogy viszket rá és TISZTÁZZA, hogy NINCS esélyed, de te amikor nálad alszik MINT BARÁT te rá akarsz mászni mert olyan ERŐSZAKOS CAFKA vagy.

Majd azt éred el, hogy elzavar melegebb éghajlatra örökre, vagy megmondja, hogy milyen céda vagy és te leszel felháborodva INDOKOLATLANUL mekkora "köcsög".

Mit nem lehet azon felfogni, hogy NEM KELLESZ NEKI? NE BARÁTKOZZ vele tovább!

Te mit szólnál hozzá hogyha olyan férfi erőltetné rád magát aki neked nem tetszik? Feljelentést tennél valószínűleg. A férfiak is megtehetik fordított esetben. Akarod, hogy feljelentést tegyen szexuális zaklatás miatt? ^^

jan. 6. 13:56
 27/34 anonim ***** válasza:
29%
Előzőnél vannak bajok a toronyban... 🤣
jan. 6. 13:59
 28/34 anonim ***** válasza:
25%

"Sose fogdosna, mászna rám vagy hozna engem kellemetlen helyzetbe…". A nyílt beszèd jelenleg szerintem inkább nyomást gyakorol egy olyanra, aki azt se tudja, hogyan kell nem?"

"itt alszik nálam Nèha ès 2 hèt mùlva ùjra nálam fog aludni. Szerintetek bepróbálkozzak?"

Soha nem mászott rád, soha nem próbálkozott nálad, tisztelettel viselkedik veled és te annak ellenére rá akarsz mászni, el akarod csábítani, nem akarod tisztelni őt!

Te mégis mi a szart képzelsz magadról? Attól, hogy "tapasztalatlan" attól még nem biztos, hogy szűz és 100% ha soha nem próbálkozott nálad, ki is jelentette többször, hogy barátként tekint rád el fog téged utasítani.

Hagyd békén te undormány! Hányinger komolyan, hogy képes lennél bepróbálkozni nála és ha megbaszna és aztán lekoptatna mert rácsimpaszkodnál mint a majom még ő lenne a pöcs miközben te nem bírsz a peckeddel, semmi női tartás benned 25 évesen. Mi lesz veled később?🤮

jan. 6. 14:05
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

"itt alszik nálam Nèha ès 2 hèt mùlva ùjra nálam fog aludni. Szerintetek bepróbálkozzak?"

Nem neked kell bepróbálkoznod, hanem olyan lehetőséget teremteni, hogy ő másszon rád...

Mondjuk egy szál épp csak popsi alá érő, felül 2 gombbal kigombolt férfiingben mászkálsz előtte melltartó nélkül, bugyiban...

jan. 6. 14:14
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Jót mond a 3-as. Ha nem érzed, hogy szeret, akkor nem szeret.
jan. 6. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!