Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelitek azt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek azt, ha nem szeretnek viszont? Vagy hogy bizonytalan hányadán áltok?

Figyelt kérdés

Sokcsalódásom volt ..de èn tettem általában az i-re a pontot, èn szakítottam, ha nem volt jò.. stb. De most itt állok elöször az èletemben, amikor beleszerettem egy olyan szemèlybe akinek a viselkedéséböl nem tudom levonni, hogy hogyan érez velem kapcsolatban

L/25

dec. 19. 12:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ha ő soha nem közeledett hozzád romantikus szándékkal akkor nincs esélyed.

"ha a barátjának hív, akkor nem vesz engem szerintem nö-számba sajnos :/"

Te is tudod. Miért akarod kiteregetni mit érzel? Inkább ne "barátkozz" vele tovább.

dec. 21. 15:56
 12/34 anonim ***** válasza:
49%

Valószínűleg ő már rég túl van veled kapcsolatban ezen a fázison, amin te most mész keresztül vele kapcsolatban...

Csak nem vetted észre a csendes rajongását, mert neked akkor az alfahímek voltak a fontosak.

Bele tudom magam képzelni a srác szerepébe, csak éppen az én viselkedésemen nagyon látszik, ha szeretek valakit.

Ő valószínűleg jobban el tudja rejteni az érzéseit.

Szerintem bizonytalan és fél attól, hogy csak játszadoznál vele, amíg nem jön az életedbe egy újabb alfahím...

Ismerve az előéletedet, nem bízik benned...

dec. 21. 19:01
 13/34 anonim ***** válasza:
48%

Attól nagyon óvnálak, hogy hirtelen rázúdítsd az érzéseidet...

Itt lassan kell haladni.

dec. 21. 19:03
 14/34 anonim ***** válasza:
45%

Barátság extrákkal.

Ráadásul első nő vagy az életében.

Most tanulja a férfi létet.

Nem melletted fog kiteljesedni.

Ez az élet rendje. Férfit csináltál belőle, ő természetesen elfogadta, hogy “beavasd”, sőt.

Ez annál inkább ment neki, mert köztetek eleve adott az intim lelki-baráti kapocs.

Nem kellett elsőre egy másik, még ismeretlen lánnyal bénáznia.

Kénytelen leszel nem sokára elengedni, de életre szóló emlék maradsz, hiszen te vagy az első.

És ha nem is szerelem, de nagyon is méltó, szép kapcsolatban történt.

Ebbe nyugodj bele, és tartsd meg a barátságát, de ha ritkul az ilyen találkozás, fogd fel az , hogy ez az élet rendje.

Nekem a mai napig megvan a barátság az elsővel. Évente egyszer találkozunk. 😁

Immár 30 éve.

dec. 29. 23:28
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Én belefáradtam, és kiszálltam a húspiacról emiatt olyan 30 éves korom körül.
dec. 30. 13:22
 16/34 Senior Séf ***** válasza:
22%
Teljesen mindegy, mit érez a másik, a szerelmet akkor is ápolni, életben tartani kell egy kapcsolatban. Nem a nyamvadt telefont buzerálni, hanem tenni a kapcsolatért.
dec. 30. 14:28
 17/34 A kérdező kommentje:

14#

Èrdekes meglátás ès valamilyen szinten megtisztelö is.. mert èn öt tènyleg nagyon megszerettem. Ùgy èrzem.. Most tènyleg megtaláltam a hozzámvalót, de tùl sokat sèrültem az èvek során, hogy magamat többröl is áltassam..

dec. 30. 17:02
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak Te vagy sérülve, a srác is, ha még soha nem volt nője és most, ha lesz és megjön vele az önbizalma, amit látni fognak rajta más nők is és ő meg nem csajozhat.

De tudjuk milyenek egyes nők, akár csak egónövelésre, akár viszonyra törekedve szívesen kacérkodnak más pasijával.

dec. 30. 17:57
 19/34 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy csak nálad alszik, de nincs köztetek semmi?
dec. 30. 22:05
 20/34 A kérdező kommentje:
Igen jól èrted.. itt alszik nálam Nèha ès 2 hèt mùlva ùjra nálam fog aludni. Szerintetek bepróbálkozzak? Ezek ellenère is?
dec. 30. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!