Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jelentheti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelentheti, hogy bejövök neki, vagy túl kombinálom?

Figyelt kérdés
Szóval egy kávézóban dolgozom, és egy kollégám már elég régóta nagyon tetszik, szoktunk beszélgetni, de én azt gondoltam, hogy csak jó kapcsolatunk van mint kollégák. Általában csak poénkodunk, meg két szavakat váltunk, mert nyilván pörögni szoktunk. Tegnap elhúzódott egy órám és eléggé siettem munkába, ahogy beértem, már rohantam is volna lepakolni a cuccom, összekészülni, de persze azért köszöntem a többieknek gyorsan. Ahogy a pult mellett mentem hátra, mondta, hogy “állj meg egy pillanatra”, majd szembefordult velem, és a hajamból kivett egy szirmot, a tenyerében mutatta, és mosolyogva azt mondta “virágzol”, majd kidobta a kukába. Én csak annyit mondtam, hogy “köszi! Jövök egy perc.” De munka közben végig azon gondolkoztam, hogy “ha úgy vesszük, hozzám ért”.😄 Meg igazából a vele való beszélgetés sem jött most olyan természetesen, fáradt is voltam és zavarban is voltam. Emiatt megkérdezte egy nyugisabb időszakban, hogy “olyan szótlan vagy, minden oké?”, és igazából annyira jól esett, mert előtte katasztrofális napom volt, úgyhogy elkezdtem rázúdítani mindent, de jött egy vendég, kiszolgáltam, aztán azt hittem ezzel vége, de visszafordultam, és ő meg a pultnak dőlve mondta, hogy “ott tartottunk, hogy (amit utoljára meséltem)” és végig hallgatott mindent. Tök cuki volt, mert még egy kávét is csinált nekem, ami nem ritka, de eddig ezen nem is gondolkoztam el, hogy miért lehet. Mit gondoltok? Hogyan deríthetném ki tényleg tetszem-e neki?:) 21N

2024. máj. 29. 03:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Észreveszi a veled kapcsolatos apró részleteket. Figyelmes. Jelentheti. De azért ne gondold túl. Majd alakul, ahogy lennie kell.
2024. máj. 29. 05:23
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Meg fog dugni, de úgyis ezt akarod🤷
2024. máj. 29. 05:59
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Atyaeg kerdezo, fiatal es tapasztalatlan vagy meg, nagyon.

Maris szerelembe estel.. azer a bugyid ne dobd le ilyen konnyen.

2024. máj. 29. 06:06
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem tetszel neki.
2024. máj. 29. 06:12
 5/15 anonim ***** válasza:
31%

Hogy te milyen kis cuki vagy :)

bejössz neki és ő tudja is...titkolni sem tudod...

Nem Zsófinak hívnak igaz?

2024. máj. 29. 06:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentheti, de az is lehet, hogy szimplán jól nevelt. Hogyha munkán kívül is elhív valahova (avagy te hivod őt és igent mond), akkor kiderül, hogy tetszel neki.
2024. máj. 29. 06:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán igen, talán nem.-

Talán csak egy kedves kolléga, talán rád van kattanva.

Ha tippelnem kéne, akkor mihamarabb össze akar jönni veled és odahaza egy Ír kávéval folytatni.

2024. máj. 29. 06:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak annyit jelent, hogy te szerelmes vagy belé. Ezt már akkor tudtam, amikor még csak a kérdést láttam. Ha egy nő szerelmes egy férfiba, akkor annak minden szavába és mozdulatába azt magyarázza bele, hogy tetszik neki.
2024. máj. 29. 08:02
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Ez én szerintem sem jelenti azt, hogy az esete vagy. Hamarább jó kollégaként tekint rád mint jó csajra.
2024. máj. 29. 08:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek naív vagyok, beleszerettem, és ez annyira látszik rajtam, hogy ő is tudja?😅 Remek…
2024. máj. 29. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!