Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelitek azt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek azt, ha nem szeretnek viszont? Vagy hogy bizonytalan hányadán áltok?

Figyelt kérdés

Sokcsalódásom volt ..de èn tettem általában az i-re a pontot, èn szakítottam, ha nem volt jò.. stb. De most itt állok elöször az èletemben, amikor beleszerettem egy olyan szemèlybe akinek a viselkedéséböl nem tudom levonni, hogy hogyan érez velem kapcsolatban

L/25

ma 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Én pontosan kétszer annyi idős vagyok, mint Te kérdező, de erre a felvetésre én sem tudom a választ.

Túl összetett egy párkapcsolat ahhoz, hogy mindent át lehessen látni.

ma 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Őszinteséggel. Én utálom a bizonytalanságot, szóval meg fogom kédezni, hogy mit érez, mik a tervei. Ha a válasza nem is, a reakciója el fogja árulni.
ma 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én úgy állok hozzá hogyha bizonytalan a helyzet mert magától nem mond semmit akkor tuti nem érzi ugyanazt szóval fölösleges rákérdezni is.
ma 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
3# ettöl tartok Igazából, mert nagyon megszerettem öt meg keresem a közelsègèt. A kiszemeltem is persze, de mindig a barátja-kènt mutat be meg nevez engem. Amit tudni kell, hogy tini korunk òta legjobb barátok vagyunk ès kb fèl ève kezdett ez a „barátosdi“ bennem elmèlyülni, mindig mindent megbeszèltünk egymással, szinte naponta megy a rengeteg csevely, meg itt is alszik nèha nálam… csak na… bizonytalan, mert ha a barátjának hív, akkor nem vesz engem szerintem nö-számba sajnos :/
ma 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!