Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezelitek azt, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek azt, ha nem szeretnek viszont? Vagy hogy bizonytalan hányadán áltok?

Figyelt kérdés

Sokcsalódásom volt ..de èn tettem általában az i-re a pontot, èn szakítottam, ha nem volt jò.. stb. De most itt állok elöször az èletemben, amikor beleszerettem egy olyan szemèlybe akinek a viselkedéséböl nem tudom levonni, hogy hogyan érez velem kapcsolatban

L/25

dec. 19. 12:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan kétszer annyi idős vagyok, mint Te kérdező, de erre a felvetésre én sem tudom a választ.

Túl összetett egy párkapcsolat ahhoz, hogy mindent át lehessen látni.

dec. 19. 12:52
 2/34 anonim ***** válasza:
71%
Őszinteséggel. Én utálom a bizonytalanságot, szóval meg fogom kédezni, hogy mit érez, mik a tervei. Ha a válasza nem is, a reakciója el fogja árulni.
dec. 19. 12:57
 3/34 anonim ***** válasza:
94%
Hát én úgy állok hozzá hogyha bizonytalan a helyzet mert magától nem mond semmit akkor tuti nem érzi ugyanazt szóval fölösleges rákérdezni is.
dec. 19. 12:59
 4/34 A kérdező kommentje:
3# ettöl tartok Igazából, mert nagyon megszerettem öt meg keresem a közelsègèt. A kiszemeltem is persze, de mindig a barátja-kènt mutat be meg nevez engem. Amit tudni kell, hogy tini korunk òta legjobb barátok vagyunk ès kb fèl ève kezdett ez a „barátosdi“ bennem elmèlyülni, mindig mindent megbeszèltünk egymással, szinte naponta megy a rengeteg csevely, meg itt is alszik nèha nálam… csak na… bizonytalan, mert ha a barátjának hív, akkor nem vesz engem szerintem nö-számba sajnos :/
dec. 19. 13:33
 5/34 anonim ***** válasza:
76%

Ritka az a pasi aki nem f.g meg boldog boldogtalant pláne ha még nála is alszik a csajnál.

Vagy szűz "gyerek", vagy incel vagy impotens vagy latens homi stb

dec. 19. 18:24
 6/34 anonim ***** válasza:
86%

Úgy kezelem, hogy kilépek a helyzetből, mert jobbat érdemlek.

Ha bizonytalan vagyok az érzéseiben, akkor megpróbálok nyíltan pontot tenni a végére és kideríteni, hogy érez irántam.

dec. 19. 18:27
 7/34 A kérdező kommentje:
5# Nagyon nem löttèl mellè, neki mèg nem volt senkije sem. Ès talán azèrt ilyen, mert mèg „tapasztalatlan“, viszont engem meg ez a tisztasága is fogott meg valahogy benne. Sose fogdosna, mászna rám vagy hozna engem kellemetlen helyzetbe… de akkor meg nem tudom hogyan vezessem rá a dolgokra. A nyílt beszèd jelenleg szerintem inkább nyomást gyakorol egy olyanra, aki azt se tudja, hogyan kell nem?
dec. 19. 23:14
 8/34 A kérdező kommentje:
Másrèszt nekem meg ez ùj, mert eddig csak magabiztos pasik voltak az èletemben, akik tudtak „vezetni“ egy kapcsolatban. Akik az ágyban is nagyon nyeregben voltak. Csak ugye ott meg az volt a baj, hogy nagyon mindent ök akartak eldönteni.. a vègèig meg már Èn nem kaptam levegöt … az meg a ló tùloldala.
dec. 19. 23:18
 9/34 anonim ***** válasza:
76%

"Sose fogdosna, mászna rám vagy hozna engem kellemetlen helyzetbe… de akkor meg nem tudom hogyan vezessem rá a dolgokra."

14 éves korotok óta barátok vagytok, elvileg mindent megbeszéltek, mégsem tudtok egymásról semmit.

Legalábbis te semmit nem tudsz róla, mert nyilván az alfahímek társaságában eddig csak lelki szemetesládának használtad őt és azt sem vetted volna észre, ha belédszeretett...

49/F

dec. 21. 15:51
 10/34 anonim ***** válasza:
43%

"vègèig meg már Èn nem kaptam levegöt"

A személyes névmásokat (én, te, ő, mi, ti ők) kisbetűvel írjuk.

Megszólításkor írhatod naggyal, ha Te úgy gondolod és meg akarod vele tisztelni.

De azt, hogy én, semmiképpen nem írjuk naggyal. ❤

dec. 21. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!