Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy a munkahelyen egy lany,aki nagyon tetszik, nem erdeklem, es burkoltan elutasitott. Mit tehetnék?
Velem egy idos lany, egy szinten, de mas reszlegen dolgozunk, azonban "lato mezoben" van, gyakran latom. Szunetunk is egy idoben van.
Nehany hete "beprobalkoztam", ahol kijelentette hogy (mivel senkihez se ul oda az etkezoben), hogy nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.
Regebben még csak koszinni se tudott,most mar legalabb tud , neha o koszon elore😆
Azonban annyira tetszik nekem,hogy nem tudom felfogni azt, hogy lenyegeben nincs eselyem nala. Kerulom, en nem ulok oda hozza, o se hozzam, ideges vagyok a kozeleben, lehet,hogy ezt mar eszrevette.
Egyik ferfi kollegajaval szoktak elmenni a buszmegallohoz muszak vegen, de szerintem nincs koztuk semmi, csak egy iranyba mennek, azt (legalabbis a hapsi) probalkozgat a beszelgetessel.
En meg annyira "feltekeny" vagyok egy ilyen miatt is,mint ha (tudom hulyen hangzik),de mintha megcsalna.😆
Sajnos nem jarkalok el ismerkedni, nagyon ritkan tetszik meg egy lany,de ha igen, akkor honapokig orlodok rajta, gyomorideg,stb. Mit tudnék tenni?
40es: Nem az elso, de sok nem volt elotte.
41es: Reszben igaz az allitasod, csak a melohelyen a reszlegemhez tartozo csapattal vagyok el, munkahelyem kivul meg teljesem elzarkozom a tomegtol, hazaerve egyedul szeretek lenni. A melohelyen "kielem" magam, es utana mar nincs igenyem a tarsasagra.
“nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.”
Akkor nincs kérdés. Tudomásul veszed, és befejezed, törlöd.
“melohelyen kivul mas vagyok,mimt bent, ott "szerepet jatszok"”
Ez még nagyobb baj.
Légy önmagad, ugyanis egy érzékenyebb ember ezen átlát, és nem tart stabil jellemnek.
Add önmagad.
Csak az adhatja önmagát, aki átlagos(an társasági) ember. Aki ettől eltér, pl. csendesebb annak változtatnia kell, mert nem fogják előléptetni.
Nálunk pl. a raktárban, ahol dolgozom, egy senkihez sem szóló, sosem mosolygó embert sosem vennének fel adminisztrátornak. Előbb "bizonyítania" kell, hogy "normális", tehát a kellő mértékben társasági, barátkozós lény.
Vagy pl. csoportvezetőt (supervisor) sem csinálnának olyanból, aki magának való.
“Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy (…) elutasitott. “
Miért?
Ki vagy te, hogy téged nem lehet elutasítani?
Nem tetszel neki, nem kellesz neki.
Ne zaklasd.
Valami megérzése csak lehet veled kapcsolatban, hogy miért nem fogad el téged, miért ne vagy neki szimpatikus.
Az, hogy valaki szomorú, bántja, hogy nem lel viszonzásra, az normális reakció. Szépen elmúlik, az élet megy tovább.
De hogy “nem tudod elfogadni”, az bizony követelésnek tűnik, rögzülésnek. Sértett hiúságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!