Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honapok ota nem tudom felfogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy a munkahelyen egy lany,aki nagyon tetszik, nem erdeklem, es burkoltan elutasitott. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Velem egy idos lany, egy szinten, de mas reszlegen dolgozunk, azonban "lato mezoben" van, gyakran latom. Szunetunk is egy idoben van.

Nehany hete "beprobalkoztam", ahol kijelentette hogy (mivel senkihez se ul oda az etkezoben), hogy nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.

Regebben még csak koszinni se tudott,most mar legalabb tud , neha o koszon elore😆

Azonban annyira tetszik nekem,hogy nem tudom felfogni azt, hogy lenyegeben nincs eselyem nala. Kerulom, en nem ulok oda hozza, o se hozzam, ideges vagyok a kozeleben, lehet,hogy ezt mar eszrevette.

Egyik ferfi kollegajaval szoktak elmenni a buszmegallohoz muszak vegen, de szerintem nincs koztuk semmi, csak egy iranyba mennek, azt (legalabbis a hapsi) probalkozgat a beszelgetessel.

En meg annyira "feltekeny" vagyok egy ilyen miatt is,mint ha (tudom hulyen hangzik),de mintha megcsalna.😆

Sajnos nem jarkalok el ismerkedni, nagyon ritkan tetszik meg egy lany,de ha igen, akkor honapokig orlodok rajta, gyomorideg,stb. Mit tudnék tenni?

tegnap 10:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy a képzeleterőm, de van hogy ez többet árt, mint használ . Nem baj egyébként ez ha álmodozol, csak ne keverd össze a valósággal. Önismeret, önszeretet. Biztos lesz olyan akit érdekelni fogsz. Tegyél érte légy izgalmasabb
tegnap 12:56
 22/27 anonim ***** válasza:
De adott bármi jelét annak, hogy te tetszel-e neki egyáltalán? Mert lehetséges, hogy nem a pasi az akadály, anélkül sem kapnál esélyt. Mit gondolsz?
tegnap 17:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Huh ez beteg.
tegnap 17:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is balekoknak tartom azokat, akik munkahelyen jönnek össze.
tegnap 17:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a gyerek megkérdezi az apját, hogy jött össze az anyjával.

"Há fiam... anyád meg én operátorként dolgoztunk a sajtszendvicsgyárban és egymásra mosolyogtunk. Én dobozoltam, ő a sajtot tette fel a kenyírre. Első látásra szerelem... -De romantikus.. *.*"

tegnap 17:29
 26/27 Senior Séf ***** válasza:
Önvizsgálatot tartasz, hogy vajon neked tetszik-e mindenki. Ha nem, akkor milyen jogon várod el másoktól, hogy nekik mindenki (pl Te) tetsszen?
tegnap 17:41
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Más nő nincs a világon? Minek vergodsz egy miatt?

100 masik is van akinek nem kellesz.

Es 100 masik is akinél lenne esélyed. Ezeket hajkurásszad.

tegnap 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!