Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy a munkahelyen egy lany,aki nagyon tetszik, nem erdeklem, es burkoltan elutasitott. Mit tehetnék?
Velem egy idos lany, egy szinten, de mas reszlegen dolgozunk, azonban "lato mezoben" van, gyakran latom. Szunetunk is egy idoben van.
Nehany hete "beprobalkoztam", ahol kijelentette hogy (mivel senkihez se ul oda az etkezoben), hogy nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.
Regebben még csak koszinni se tudott,most mar legalabb tud , neha o koszon elore😆
Azonban annyira tetszik nekem,hogy nem tudom felfogni azt, hogy lenyegeben nincs eselyem nala. Kerulom, en nem ulok oda hozza, o se hozzam, ideges vagyok a kozeleben, lehet,hogy ezt mar eszrevette.
Egyik ferfi kollegajaval szoktak elmenni a buszmegallohoz muszak vegen, de szerintem nincs koztuk semmi, csak egy iranyba mennek, azt (legalabbis a hapsi) probalkozgat a beszelgetessel.
En meg annyira "feltekeny" vagyok egy ilyen miatt is,mint ha (tudom hulyen hangzik),de mintha megcsalna.😆
Sajnos nem jarkalok el ismerkedni, nagyon ritkan tetszik meg egy lany,de ha igen, akkor honapokig orlodok rajta, gyomorideg,stb. Mit tudnék tenni?
2es: Az a baj, hogy minden nap latom, foleg szunet idoben vagyok a legnagyobb gyomoridegbe, amikor kijon o is, azt ott ucsorog egyedul,nyonkodja a telefonjat, en meg nagyon szivesen megismerném.
Amikor egyszer odamentem hozza, es egy kb 10 percet tudtam vele beszelgetni,szimpatikusnak talaltam,nemcsak az alakja jon be ,hanem belsore, viselkedesileg is nagyon tetszik.
"van parja is"
Hagyd békén.
Foglalt.
Mást kell keresned.
Jo fej volt,aranyos, csak volt egy fel mondata ami alapjan kiderult h van pasija (angolul hallgatja a filmet,szinkron es felirat nelkul, de a parja nem tud olyan jol...)ebbol szurom le. De meg lepodtem,hogy akkor az egyik szunet elott kerdeztem hogy nincs e kedve mellem ulni, es igent momdott, igy tudtunk egy kb 10 percet beszelni :)
Azt mondta hogy azert se beszel senkivel a szunetekben,mert nincs ugymond igenye ra. De azert fel mondatban kitert arra,hogy azert nem zavarom,nehogy felreertsem, de o magatol nem jonne oda hozzam 😆
Nagyon zarkozott lany...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!