Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan imponáljak egy pasinak aki tetszik?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szoktam járni egy társaságba néha ahol van egy srác aki nagyon tetszik és egyszer voltam nála amúgy keveset beszélünk és nem tudom mit csináljak és hogyan imponáljak neki úgy hogy ne legyek nyomulós ha legközelebb találkozom vele bármilyen összejövetelem vagy bulin. Meg azt szeretném még megkérdezni hogy mit lehetne csinálni hogy egyáltalán ne legyek nyomulós de imponáljak neki és ha tetszem neki akkor megcsókoljon magától?nov. 28. 21:51
1/2 anonim válasza:
Valami azt súgja, hogy ezt a tini kategóriába kellett volna írni. Mindenesetre próbálj inkább természetesen viselkedni.
2/2 anonim válasza:
Ha magától nem teszi akkor az már most veszettfejszenyele. Rád néz, ránézel, közelebb hajolsz, hajoltok. Féltek egymástól. Rá kéne jönni miért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!