Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit láthat egy ilyen egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit láthat egy ilyen egyszerű pasiban egy nagyon jó nő, hogy összejön vele?

Figyelt kérdés

A kérdést nem bántásnak szánom, csak olyan furcsa. Ismerőseimről van szó. Régebben is kerülgették egymást, találkozgattak, de munka miatt elköltözött a lány (akkor még huszonévesek voltak), így szakítottak. Most nemrég, már harmincasként újra összejöttek, a csaj visszaköltözött. Már akkor régen furcsálltam. A lány nagyon szép, az arca gyönyörű, nőies alakja, tényleg egy top csaj. Nem egy plázacica típus, kedves és normális. De a pasi… Nem az, hogy ronda de többen meglepődtünk, hogy ezzel a pasival állt össze. Valahol az átlag alatt lehet kicsivel. Kopaszodik, a fogai kicsit kuszák, nem is magas, 175 cm körül lehet mert tőlem alacsonyabb. Stílusa a lehető legegyszerűbb, farmer, kapucnis pulóver, baseball sapka. Nem mondanám rá, hogy igénytelen mert nem az, tisztának tűnik meg minden, csak olyan egyszerű, főleg a csajhoz képest. Nem gazdag, átlagos melója van.

Amúgy normális srác és odavan a csajért, de a csajon is látszik, hogy tényleg szereti ezt a pasast.

De hogy alakul ez ki? Valami csak megfogja elsőre a csajt, de mi? Mert biztos látta a csaj elsőre, hogy nem éppen egy helyes pasi.

tegnapelőtt 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A személyisége? 🥴
tegnapelőtt 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk hogy nem úgy közelít a lányhoz mint a legszebb trófea.

Hanem megakarja ismerni.

Nem szidja el fenébe kurvázza le ha a csaj nem szexszel vele rögtön vagy csak úgy mert valami nem tetszik neki.

Mondjuk nem beszéli ki nem szidja a háta mögött.

Mondjuk érdeklődik kiváncsi a nőre nem csak a testére.

tegnapelőtt 23:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Van aki csak normalisat szeretne. Abbol nem sok van.
tegnapelőtt 23:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van abban valami zavarbaejtő, mikor hetero (?) férfiak akarják megmondani egy férfiról, hogy az mennyire vonzó...
tegnap 00:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolog ami nem látható. Nem ismered őket hogy tudd mi.
tegnap 01:58
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Lehet a lány nem olyan felszínes mint mondjuk te, és tovább lát a külsőn.

Vagy esetleg a lánynak tetszik a pasi.

De ha az utóbbi a nyerő, te akkor is felszínes vagy.

tegnap 02:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
165 cm a barátom és egyáltalán nem keres sokat de mégis boldog vagyok vele. Szerintem itt a boldogság lesz a kulcs szó. Ahhoz hogy valaki jól érezze magát veled nem kell 180+nak és gazdagnak lenni :)
tegnap 03:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a csajnak időközben volt jópár "kalandja", futó vagy éppen komolynak induló, de mindig zátonyra futó kapcsolata és csalódott a szépfiókban, ez a srác pedig normálisan, emberként viselkedett vele mindig.

Sokat számíthat ez, főleg amikor már benő az emberek feje lágya. És ez nem a 20-as korosztályra jellemző manapság, hanem tényleg inkább 30 felett.

Volt nem pár nő akinek én is azért jöttem be, mert a társaságban én voltam az egyetlen aki nem akart mindenáron "nyomulni", nem voltam az aki csak dugni akar (és már a szemeiből is ez látszik). Szóval ha normálisan állsz bizonyos emberekhez akkor lehet, hogy értékelni fogják. Nem mindenki, mert sokaknak egész életében csak a jó segg/mell és szép arc kombináció lesz a nyerő.

Pl: haveri társaságban is többen megjegyezték, hogy egy bizonyos lány hozzám mennyivel másképp viszonyul mint mondjuk a többi sráchoz. Amúgy neki van barátja (ő is része a társaságnak) szóval semmi olyasmi nincs, hogy alakulna köztünk valami csak "valahogy" velem normálisabb, közvetlenebb mint a többiekkel. Amúgy ennek is az az oka, hogy normálisan viselkedek vele és nem úgy mint egy kangörcsös tapló, ahogy egyébként nagyon sok férfi képes...

tegnap 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkodik mindenki felszínesen. A chad kinézetű pasi úgyis hamar lecserélné a nőt.
tegnap 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt, amit te nem. ;-)

Két dolgot jegyeznék meg:

1. A szépség NAGYON szubjektív. Attól, hogy neked nem jön be, másnak még tetszhet.

2. A külső egyáltalán nem minden.

tegnap 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!