Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit láthat egy ilyen egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit láthat egy ilyen egyszerű pasiban egy nagyon jó nő, hogy összejön vele?

Figyelt kérdés

A kérdést nem bántásnak szánom, csak olyan furcsa. Ismerőseimről van szó. Régebben is kerülgették egymást, találkozgattak, de munka miatt elköltözött a lány (akkor még huszonévesek voltak), így szakítottak. Most nemrég, már harmincasként újra összejöttek, a csaj visszaköltözött. Már akkor régen furcsálltam. A lány nagyon szép, az arca gyönyörű, nőies alakja, tényleg egy top csaj. Nem egy plázacica típus, kedves és normális. De a pasi… Nem az, hogy ronda de többen meglepődtünk, hogy ezzel a pasival állt össze. Valahol az átlag alatt lehet kicsivel. Kopaszodik, a fogai kicsit kuszák, nem is magas, 175 cm körül lehet mert tőlem alacsonyabb. Stílusa a lehető legegyszerűbb, farmer, kapucnis pulóver, baseball sapka. Nem mondanám rá, hogy igénytelen mert nem az, tisztának tűnik meg minden, csak olyan egyszerű, főleg a csajhoz képest. Nem gazdag, átlagos melója van.

Amúgy normális srác és odavan a csajért, de a csajon is látszik, hogy tényleg szereti ezt a pasast.

De hogy alakul ez ki? Valami csak megfogja elsőre a csajt, de mi? Mert biztos látta a csaj elsőre, hogy nem éppen egy helyes pasi.

febr. 19. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kérdezem a páromtól 23 éve már, miért pont én? Szegény vagyok, egyszerű mint a faék. De nem tudja a választ. Csak szeret.
tegnapelőtt 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sem szép, pénze sincs. De rettenetesen beleszerettem, rajtam kívül senki sem érti.
tegnapelőtt 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátnőm (igen, már csak volt...), aki nem értette anno, miért jöttem össze a férjemmel. Ő kinézetre átlagos (objektíven nézve legalábbis, de nekem mindig tetszett amúgy, láttam benne "valamit"), nem diplomás, olyan középszarul keresett, normálisan öltözött, de nem nagyon érdekelte a divat, a státuszszimbólumok meg ilyen baromságok, sose csinált titkot abból, hogy egy viszonylag egyszerű élettel beérné.

Én diplomás vagyok, jól keresek (bár ez akkoriban még nem volt igaz), külsőre szerintem átlagos, mások szerint az átlagnál csinosabb vagyok, sose vágytam luxusra, csak egy kb. kényelmes életre. A barátnőm leginkább azon volt leakadva, hogy találnék sokkal jobb pasit, egzisztenciálisan, státusz szempontjából, kinézetre stb., miért érem be vele. Tehát kb ugyanazon, amin te.

Elárulom a titkot: azért kellett ez a pasi (amellett, hogy nyilván vonzódtam hozzá), mert normális. Nem hímsoviniszta, nincsenek mindenféle komplexusai, nem akar állandóan f.szt méregetni másokkal. Teljesen egyenlő félként kezel, odafigyel rám, nem kacsintgat kifelé mellőlem, ÉN kellek neki, és nemcsak külsőleg, hanem minden szempontból. Egyedül vele éreztem azt, hogy úgy kellek neki, ahogy vagyok. 15 éve együtt vagyunk, lett két gyerekünk, de köztünk semmi sem változott. Van egy egészen kényelmes és boldog életünk, szerintem amúgy anyagi szempontból többet raktunk össze, mint amire neki magától igénye lett volna, ez nagyrészt az én hatásom. De sosem bántam meg, hogy "beértem vele".

tegnapelőtt 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:
mi bajod màr ezért?
ma 03:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Nincs bajom csak mint írtam furcsa és ezt nem csak én gondolom így. Több ismerősöm is meglepődött, férfiak nők vegyesen. De oké tényleg normális srác és tényleg boldognak látszanak. Igazából pont hogy pozitív az egész, jó rájuk nézni de megütköztünk rajta először.
ma 08:33
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 megütköztetek, mert felszinesek vagytok. Ennyi.
ma 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!