Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyszer mikor ismerkedtünk szó nélkül felszívódótt majd egy év múlva mikor szakított a barátjával akkor újból megkeresett. Ha összejönnék vele akkor papucs lennék?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy eléggé megszerettem őt. Csak nagyon nem volt korrekt az hogy ezt csinálta, mert ha megmondta volna őszintén akkor megértettem volna, de így hogy nem szólt semmit és nem is lehetett elérni, majd most hogy egyedül van akkor jó lennék, elégé gáz.
Ha ezek után összejönnénk akkor papucsnak tartana? Esetleg mások is képes lenne erre?
A vicc az az hogy az a fiú akivel összejött akkor neki volt barátnője, nekem meg nem volt és még is őt választotta. Nem tudom ezt megérteni, mert ehhez elég sok rosszindulat kell szerintem.
2021. szept. 9. 21:29
1/5 anonim válasza:
Felejtsd el és tiltsd le mindenhonnan. Csak a szamár lennél a ló helyett.
2/5 anonim válasza:
Kell neki valaki szakítás után aki ápolja a lelkét és akiről tudja, hogy bejön neki és nem kerül nagy energiabefektetésbe.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg csak az van amit a kettes ír. Ha nagyon akarod, dugd meg, de több energiát ne invesztálj bele.
4/5 anonim válasza:
Neki csak búfelejtő lennél, de ha jó csaj, akkor kit érdekel?? Csak tudatosítsd, hogy ez egy komolytalan dolog. Ne képzelj bele semmit. Látod nincs rendben, valami baj van, pszichológusnál a helye. De ettől a szex még lehet jó, és akkor meg már megéri.
5/5 FoxtrotLidérc válasza:
Ha neked lennék, elküldeném. "Akkoriban, Rodosznál kellett volna ugrania." Nem tette. Vagy te vagy a primer megoldás, vagy felejtsd el. Ez nem gusztusos tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!