Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan emberrel, lánnyal aki le sem sz*r lehet valamit kezdeni?
Szakított, mert hogy nem szerelmes. Én mint hülye jófiú futottam utána, eltelt 1 hónap és még mindig megkerestem néha valami aprósággal, de már csak falakba ütközök. A szemembe se mondta el, hogy miért volt ez, közös ismerőstől kellet megtudnom az igazságot hogy nem szerelmes már.
Én meg az úgymond papucs állatkája lettem, bedőltem minden szavának, tettének mert azt hittem ez őszinte dolog, legalább is részemről az volt. Hogy lehetne megfordítani a helyzetet? Lehet egyáltalán? Hogy azt lássa hogy nem érdekel már egyáltalán és felnézzem rám, hogy ő veszített nem én?
Minek?
Elégtételt azzal nyersz, ha a kicsinyes bosszút is elengeded.
Sosem fog sikerülni a terved, ha csak megjátszod, hogy nem érdekel, közben meg igenis érdekel, mert azt akarod, hogy tudja, hogy nem érdekel téged ő.
Egyszerűen annyit tegyél, hogy tényleg ne érdekeljen a csaj. Keress magadnak mást és légy vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!