Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, van aki összejött egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van aki összejött egy egyszerű melóssal (akár betanított gyári munkással)? Vagy ismertek ilyet a környezetetekből?

Figyelt kérdés

2021. júl. 25. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem ismerek ilyet, felénk még a takarítónőnek is háromdiplomás vezető beosztású vagy nettó másfélmillát kereső IT-s a pasija.
2021. júl. 25. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
1es,és azt hogy?
2021. júl. 25. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

En nem is egyszer.

Meg is szívtam nem is egyszer.

Azota inkább az értelmiségiek.

2021. júl. 25. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én. Mivel én is az voltam

Vagy a gyári munkás nő már nem is számít nőnek?

2021. júl. 25. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
2-es: úgy, hogy szarkazmus. 🙄
2021. júl. 25. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Összejöttem, mert nem hittem, hogy ez annyit számít. Meg is bántam. Azóta előfeltétel a diploma.
2021. júl. 25. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom dehogy! Az egyszerű melósok kivétel nélkül egyedülálló emberek, a többezres gyárakban sem találsz 1 családos enbert sem! Elképesztő!
2021. júl. 25. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ha tesz azért, hogy 5 év múlva ne egy pótolható gyári biorobot legyen. Ha nincs ilyen célja, akkor nem.
2021. júl. 25. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csomó, de csomó ilyen 'csodás' lehetőségem lett volna, de csak ismerkedtem velük amíg meg nem untam. Hát ennyire vonzottak engem.
2021. júl. 26. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Több diplomás nő vagyok, a volt férjem ács, érettségije sem volt. Viszont hihetetlenül intelligens, kulturált férfi volt, olvasott, művelt. Mindazonáltal egyetlen ilyen munkás ember volt akit ismertem, ő maga sem talált szellemi társakat egyetlen építkezésen sem, akivel filozófiáról diskurálhatott volna. Szóval a diploma nálam azért még mindig szűrő, bár mint a példa mutatja, akadhat kivétel, ha azt megtalálom, oké lehet.
2021. júl. 26. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!