Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A regi "szerelmemrol" vannak kepek a telefonomba, ezert soha nem nyulhat hozza a parom, es még most is reménykedek hogy egyszer összejövünk es titokban tartom a kapcsolatom, melyik dolognak vessek veget?
Nem voltam vele egyutt csak remenykedtem hogy egyutt leszunk
Megismerkedtem a mostani parommal osszejottunk , de en még mindig varok a regi kis szerelememre
Kozossegi oldalonon ismerosom, nem teszek ki semmit a parommal ugy tudja szingli vagyok, nem beszelek vele mert az mar durva lenne
Nem tudom melyiknek vessek veget, a regi szerelemnek ami orokke fajni fog ha veszni hagyom es nem probalom meg, vagy a paromnak akivel kozos az eletunk, szeretem, de fontosabb a masik ferfi es tudom hogy azt akivel vagyok kihevernem, de a masikat sosem fogom.
Nem szeretem ot, de ugy erzem nem fogok tudni rajta tullepni.
Az erzesekrol nem tehetek
Elvagyok a jelenlegi parommal de a masik ferfire szivvel lelekkel vagyom...
Hát én rendkívüli módon meggyűlölnélek ha ez kiderülne.
Neked tényleg jó hogy hazugságban élsz?
Mennyire régi a "szerelem"?
Meg egyáltalán lenne esélyed nála? Vagy eddig miért nem történt semmi?
Kapcsolatban lenned teljesen felesleges most mással, de ha nem lenne, akkor tudnál lépni?
Felnőttként gondolkozz!
Ha az ideálod akart volna valamit, akkor már lépett volna. Plátói szerelemben élsz, mondj le róla, de a mostani fiúval is inkább szakíts, hiszen csak pótlék az életedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!