Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A regi "szerelmemrol" vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A regi "szerelmemrol" vannak kepek a telefonomba, ezert soha nem nyulhat hozza a parom, es még most is reménykedek hogy egyszer összejövünk es titokban tartom a kapcsolatom, melyik dolognak vessek veget?

Figyelt kérdés

Nem voltam vele egyutt csak remenykedtem hogy egyutt leszunk

Megismerkedtem a mostani parommal osszejottunk , de en még mindig varok a regi kis szerelememre

Kozossegi oldalonon ismerosom, nem teszek ki semmit a parommal ugy tudja szingli vagyok, nem beszelek vele mert az mar durva lenne

Nem tudom melyiknek vessek veget, a regi szerelemnek ami orokke fajni fog ha veszni hagyom es nem probalom meg, vagy a paromnak akivel kozos az eletunk, szeretem, de fontosabb a masik ferfi es tudom hogy azt akivel vagyok kihevernem, de a masikat sosem fogom.

2022. júl. 12. 23:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a saját kérdésed
2022. júl. 12. 23:31
 2/19 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk eleve féregség úgy összejönni valakivel, hogy mást szeretsz...
2022. júl. 12. 23:33
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem szeretem ot, de ugy erzem nem fogok tudni rajta tullepni.

Az erzesekrol nem tehetek

Elvagyok a jelenlegi parommal de a masik ferfire szivvel lelekkel vagyom...

2022. júl. 12. 23:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ez az érzés benned van, kár erőltetni egy párkapcsolatot. Ha kiderülne, szerinted hogy esne a jelenlegi párodnak?
2022. júl. 12. 23:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű. Derítsd ki, hogy összejöhetsz-e a szerelmeddel. Abban az esetben a párodat kell dobnod. Más kérdés, hogy a sorrend nem jó. Eleve ezzel kellett volna kezdeni, és addig nem összejönni mással.
2022. júl. 13. 00:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát én rendkívüli módon meggyűlölnélek ha ez kiderülne.

Neked tényleg jó hogy hazugságban élsz?

2022. júl. 13. 01:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadt nagy szemétség a jelenlegi pároddal szemben. Nem is értem, hogy tudsz így a suemébe nézni.
2022. júl. 13. 05:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire régi a "szerelem"?

Meg egyáltalán lenne esélyed nála? Vagy eddig miért nem történt semmi?

Kapcsolatban lenned teljesen felesleges most mással, de ha nem lenne, akkor tudnál lépni?

2022. júl. 13. 07:53
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

Felnőttként gondolkozz!

Ha az ideálod akart volna valamit, akkor már lépett volna. Plátói szerelemben élsz, mondj le róla, de a mostani fiúval is inkább szakíts, hiszen csak pótlék az életedben.

2022. júl. 13. 08:36
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne csinálj semmit. Az ilyen ócska férgek mindig lebuknak, te is le fogsz és az utána következő szenvedés minden másodpercét meg fogod érdemelni.
2022. júl. 13. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!