Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A regi "szerelmemrol" vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A regi "szerelmemrol" vannak kepek a telefonomba, ezert soha nem nyulhat hozza a parom, es még most is reménykedek hogy egyszer összejövünk es titokban tartom a kapcsolatom, melyik dolognak vessek veget?

Figyelt kérdés

Nem voltam vele egyutt csak remenykedtem hogy egyutt leszunk

Megismerkedtem a mostani parommal osszejottunk , de en még mindig varok a regi kis szerelememre

Kozossegi oldalonon ismerosom, nem teszek ki semmit a parommal ugy tudja szingli vagyok, nem beszelek vele mert az mar durva lenne

Nem tudom melyiknek vessek veget, a regi szerelemnek ami orokke fajni fog ha veszni hagyom es nem probalom meg, vagy a paromnak akivel kozos az eletunk, szeretem, de fontosabb a masik ferfi es tudom hogy azt akivel vagyok kihevernem, de a masikat sosem fogom.

2022. júl. 12. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Azért a sok okos közül mondja már meg légyszi valaki, mit csináljon az, akinek plátói szerelme van? Ne k.rja el az életét azzal, hogy nem jön össze senkivel, meg ne k.rja el másét se, hogy összejön valakivel, akibe nem szerelmes, hisz másba szerelmes.

Én az utóbbit választottam, mert egyszerűen nem érdekelt más. Minek lettem volna valakivel, aki nem érdekel? Na, mindenki szerint akasztani való bolond vagyok. A kérdező összejött, őt meg máglyán égetnétek el.

Ennek eredményeképpen nem lett gyerekem, amire kamaszkorom óta a legjobban vágytam, és jó eséllyel már nem is lesz. Így boldog már nem leszek soha, szóval ez is szuper.

Tehát várom a briliáns ötleteket, mit kéne tenni?

2022. júl. 13. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
11 Egyedül maradni, feldolgozni, elengedni és utána ismerkedni. Akkor is ha eltart pár évig, nem kifogás!
2022. júl. 13. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Ok.,és ha nem múlik el soha? Nekem például rohadtul nem múlt el, pedig volt, hogy egy évig se találkoztunk.
2022. júl. 13. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
#13 bár nem tőlem kérdezted, de fel kéne fogni, hogy egy olyan emberhez ragaszkodsz, akit nem is ismersz. Mert nem maradnak olyanok, mint régen. Lehet, hogy együtt sem tudnál vele élni 2 percig sem. Felnőtt ember ezt tudja. Menj szakemberhez.
2022. júl. 13. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:

#14! Tőled is kérdeztem, bárki válaszolhat, aki tudja a megfejtést 😉

Honnan veszed, hogy nem ismerem? "Mert nem maradnak olyanok, mint régen." De, sajnos olyan marad, vagy jobb. Az, hogy 1 évig nem látom, nem azt jelenti, hogy soha. Utána megint ott volt sokáig és láttam, hogy semmivel nem lett rosszabb, sőt!

"Lehet, hogy nem tudnál vele együtt élni 2 percig sem." Így van, viszont amíg nem próbáltam, az is benne van a pakliban, hogy boldogabban élnék vele, mint bárki mással. Nem tudom, tényként kezelni, hogy nem tudnék vele élni, ha egyszer 50-50🤷🏼‍♀️

Járok szakemberhez(nem emiatt). Semmit nem tud vele kezdeni. Attól, hogy őt nem kaphatom meg, nem jelenti automatikusan, hogy más érdekelni fog. Nem érdekel. Tehát a kérdés ugyanaz? Erőltessek magamra valakit, akit nem akarok, vagy éljek örökre egyedül (ez nem érdekel), gyerek nélkül (ez érdekel.)

2022. júl. 13. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolati szempontból gondoltam, hogy nem ismered, meg idealizálod is, mert bele vagy esve. Amúgy ő hogy viszonyul(t) hozzád? Tud róla vagy anno elutasított már?
2022. júl. 13. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

#16! Persze, de sokkal jobban láttam olyan oldalait, ami kapcsolati szempontból fontos, mint valaki, aki mondjuk 2 hónapja randizgat valakivel. Ezert nem logikus nekem, hogy miért nem rökönyödik meg azon valaki, ha az ember 2 hónap randizgatás után szerelmes, amikor ott lehet a legjobban idealizálni. Kapcsolat elején mindenki a legjobb formáját próbálja hozni, mert ez kell ahhoz, hogy összejöjjön a kapcsolat. Kedves a pincérrel udvarias a nővel, mindenkivel normálisan viselkedik, hisz ha nem így tenne, nem jönne létre a kapcsolat, mert a másiknak nem lenne szimpatikus. Pedig valójában lehet, hogy egy bunkó, ami később fog kiderülni.

A plátói szerelmeken meg mindenki kiakad, pedig sokkal nagyobb eséllyel látod a valódi énjét, hisz évekig senki nem tudja megjátszani magát (ha nem akar felszedni, meg senki mást se abból a környezetből, akkor motiváció sincs, hogy jobbnak mutassa magát.) Tehát ha évekig azt látod, hogy mindig minden helyzetben normálisan viselkedik más emberekkel, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy ő tényleg olyan.

Nem tudom, hogy tudta-e, szerintem inkább nem, mint igen. Tehát nem is utasított el.

2022. júl. 13. 12:45
 18/19 A kérdező kommentje:

Aki azt irta hogy fereg vagyok vagy valami hasonlo, miert is vagyok fereg? :D

Mert van par kep a telefonomba egy ferfirol?

Ne eljem az eletem, es ne torekedjek arra hogy tul legyek rajta mert oda vagyok erte de talan nem is kellenek neki ?

Az eletem nem alhat meg azert mert vagyok valakire , menni kell tovabb, probalkoznom kell a boldogsag erdekeben...vagy csak hogy ne szenvedjek

Undoritoak vagytok!

2022. júl. 13. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
96%

Ha van párod, akkor minek a képek az exedről? Ja, nem tudod őt elfelejteni és várod, hogy egyszer összejöttök (Te írtad a kérdésedben)? Azt is írtad, hogy melyiknek vess véget. Válaszom: a plátóinak. Ha nem tetszik a mostani, akkor keress mást.

Ffi.

2022. júl. 13. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!