Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy a munkahelyen egy lany,aki nagyon tetszik, nem erdeklem, es burkoltan elutasitott. Mit tehetnék?
Velem egy idos lany, egy szinten, de mas reszlegen dolgozunk, azonban "lato mezoben" van, gyakran latom. Szunetunk is egy idoben van.
Nehany hete "beprobalkoztam", ahol kijelentette hogy (mivel senkihez se ul oda az etkezoben), hogy nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.
Regebben még csak koszinni se tudott,most mar legalabb tud , neha o koszon elore😆
Azonban annyira tetszik nekem,hogy nem tudom felfogni azt, hogy lenyegeben nincs eselyem nala. Kerulom, en nem ulok oda hozza, o se hozzam, ideges vagyok a kozeleben, lehet,hogy ezt mar eszrevette.
Egyik ferfi kollegajaval szoktak elmenni a buszmegallohoz muszak vegen, de szerintem nincs koztuk semmi, csak egy iranyba mennek, azt (legalabbis a hapsi) probalkozgat a beszelgetessel.
En meg annyira "feltekeny" vagyok egy ilyen miatt is,mint ha (tudom hulyen hangzik),de mintha megcsalna.😆
Sajnos nem jarkalok el ismerkedni, nagyon ritkan tetszik meg egy lany,de ha igen, akkor honapokig orlodok rajta, gyomorideg,stb. Mit tudnék tenni?
Hozzá teszem,àbràndozni lehet, csak ezt kivetíteni a màsikra súlyosan határsértő.
Nekem is van az életemben egy pasas, baromira bejön, sőt,kavartunk,de nekem tiszteletben kell tartanom a döntését,hogy egyelőre nem léphetünk tovább a tetszés,vonzalom szinten.Nyilvàn àlmodozom róla, gondolok rà, emellett mégis élem az életem.
Meg is értelek, viszont arra is szeretném felhívni a figyelmed, nagyon veszélyes,amit magaddal teszel!
31es: Igazad van, csak en olyan tipus vagyok, hogyha valaki ilyen mertekben megtetszik nekem -eleg ritka alkalom- ,akkor ott nagyon ugymond ragaszkodo vagyok.
Annyira bejon nekem ez a lany kulsore (belsore annyira nem sikerult megismerni abban az egyszeri par perces beszelgetes soran, de addig nekem szimpatikus volt), hogy nem birok "engedni" ebbol. Nyilvan nem a tulajdonom, nem tartozik nekem elszamolassal, csak az "agybajom" ragaszkodik hozza, mert ilyen szep lanyt nem nagyon latok, aki kulsore ennyire bejonne nekem...
Értelek,abba a pasasba,akit említettem,én még szerelmes is vagyok,szóval egyfelől tudom, milyen érzés.Folyamatosan rà gondolok,hiànyzik,abba az intimitásba kapaszkodom,amit adott nekem, amikor együtt voltunk, holott nem volt ez pàrkapcsolat egyàltalàn.
Màsfelől viszont kàros ez a folyamatos rugózàs,így tanàcsolom neked a sportot például,én is sokszor az edzésbe menekülök,hiszen az legalább hasznos... Magamról tudom ezeket.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!