Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honapok ota nem tudom felfogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honapok ota nem tudom felfogni,elfogadni, hogy a munkahelyen egy lany,aki nagyon tetszik, nem erdeklem, es burkoltan elutasitott. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Velem egy idos lany, egy szinten, de mas reszlegen dolgozunk, azonban "lato mezoben" van, gyakran latom. Szunetunk is egy idoben van.

Nehany hete "beprobalkoztam", ahol kijelentette hogy (mivel senkihez se ul oda az etkezoben), hogy nincs kedve beszelgetni,ismerkedni, elszolta magat, hogy van parja is.

Regebben még csak koszinni se tudott,most mar legalabb tud , neha o koszon elore😆

Azonban annyira tetszik nekem,hogy nem tudom felfogni azt, hogy lenyegeben nincs eselyem nala. Kerulom, en nem ulok oda hozza, o se hozzam, ideges vagyok a kozeleben, lehet,hogy ezt mar eszrevette.

Egyik ferfi kollegajaval szoktak elmenni a buszmegallohoz muszak vegen, de szerintem nincs koztuk semmi, csak egy iranyba mennek, azt (legalabbis a hapsi) probalkozgat a beszelgetessel.

En meg annyira "feltekeny" vagyok egy ilyen miatt is,mint ha (tudom hulyen hangzik),de mintha megcsalna.😆

Sajnos nem jarkalok el ismerkedni, nagyon ritkan tetszik meg egy lany,de ha igen, akkor honapokig orlodok rajta, gyomorideg,stb. Mit tudnék tenni?

tegnap 10:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán kedves volt, ne láss bele többet. Ez nem zárkózottság, nem mindenki ismerkedni jár a munkahelyére. Nem akar ismerkedni van ilyen kész. Sőt nekem is van 3 barátnőm és nem is tervezek többet, nem azért mert zárkózott vagyok, de nincs kedvem nekem se hozzá.
tegnap 11:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Elmész pszichológushoz mert abnormális, hogy egy csajra ennyire rá vagy állva amikor semmi jelét nem mutatta, hogy van nála esélyed. Bár azért is kéne neked pszichológus mert minden csajjal így érzel ha elutasít és annak az az oka, hogy még emberek közé se jársz szórakozni. Nincsenek barátaid, szeretet, figyelemhiányos és antiszoc vagy. Jót tenne neked terápia.
tegnap 11:32
 13/27 A kérdező kommentje:
12es: Szerintem o se nagyon tudna mit kezdeni ezzel,most felirna par nyugtatot vagy ilyesmiket, meg mondana hogy nyissak a kulvilag fele, ezzel nagyon nem lennék elorebb...
tegnap 11:34
 14/27 anonim ***** válasza:
De igaza lenne, hogy nyitni kell kifelé mert bebolondulsz otthon és csak munkában. Az ember társas lény, kellenek köré más emberek ha csak ismerős szinten az is elég. Nem lehet monoton módon élni körbe-körbe éveken keresztül magányosan. Magaddal cseszel ki. De ha neked mindegy akkor oké.
tegnap 11:36
 15/27 A kérdező kommentje:
Nekem ugymond tomegundorom van. Melohelyen a kollegakkal elbeszelgetek,elrohogcselunk en vagyok a "mókamester", de amint kierunk a kapun, nincs mar igenyem a tarsasagra, ott bent ugymond kieltem magam, es utana nem akarok mar emberekkel beszelgetni... Ez a lany is azert szinpatikus,mert belole is ezt nezem ki, es igy legalabb a randik is olyanok lehetnének,hogy egyreszt nem is kene sokszor eljarni,masreszt nem tomegrendezvenyekre :D
tegnap 11:42
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
De hogyha te munka után nem akarsz másokkal beszélgetni, akkor miért nem tudod elhinni, hogy a lány meg munkahelyen nem igényli a bájcsevejt? Szerintem te beleképzeltél valamit a lányba, hogy ő ilyen, ilyen meg ilyen randitok lenne. Ez káros magadra nézve
tegnap 11:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemet hány ilyen "lovag" megtalálta már, mint te, te Jó ég. Aztán amikor meglátnak mellette összehúzzák magukat és elsunnyognak. :D
tegnap 11:50
 18/27 A kérdező kommentje:

16os: Pontosan, belekepzeltem a lanyba rengeteg pozitivumot, sok negativumra nem szolgalt ra. Nyugodt termeszetu ahogy eszrevettem, kulsore meg abszolut az esetem, (alacsony,barna haj barna szem, kis mell,kis fenek)

Es valo igaz, en mar ebbol a kedvessegebol,amikir beszelgettem vele egyszer, mar sok mindent tulgondolok,(biztos huseges baratno tipus,biztos jo lehet vele osszebujva egyutt nezni egy filmet,osszebujva aludni,stb)

Ugyhogy igen,sajnos egy apro kedvesseggel, amit egy szep lany okoz, onnan beinditja nalam az agybajt😁😅

tegnap 12:09
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben azokra fordítanám az időt, akik engem is megakarnak ismerni és akarnak is tőlem valamit. Amit te csinálsz, nettó időpazarlás. Zaklatni meg nem szabad senkit nekem is kellemetlen mikor valaki magával beszélget az engedélykérdéseimben és ijesztő is egyben. Ja és így ne idealizálj senkit mert csalódni fogsz és a másikra húzol már egy személyiséget és az lehet nem is ő. Mármint remelem érted mit akarok ezzel mondani.
tegnap 12:18
 20/27 A kérdező kommentje:

19es: Persze ertem, meg ezt az egesz agybajt abba kéne hagynom, csak magamban mindig orlodok,meg fikciokat talalok ki,amiknek a megtortenesi eselyei a nullaval egyenloek(pl az hogy szunetben o ul oda hozzam,es kezd el beszelgetni,stb)

Sajnos nem tudom kire forditani ugymond az idom,mert nem erdeklek senkit,nem akar senki megismerni (igaz,sok mindent nem tudnék magamrol mondani...)

tegnap 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!