Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legnagyobb kudarca?
Megismertem egy ukrán lányt az interneten, közel másfél évig beszélgettünk éjjel-nappal és szerelembe estünk. Minden mintha egy álom lett volna.
Nagyon sok izgalom, félelem, tervezés és idegeskedés után végre élőben is találkoztunk. Közel 1000 kilométert kellett utaznom egy Fekete-tenger közeli városba, 60 kilométerre a frontvonaltól. Hihetetlen volt találkozni vele és majdnem elájultam a boldogság, feszültég, vonzalom miatt. Ez egy csoda volt, szavakkal nem lehet leírni. ("Túl szép,hogy igaz legyen"). Minden úgy történt ahogy lennie kellett. Nagyon félénk volt és alig mert beszélni hozzám vagy rámnézni legelső találkozáskor, majd lassan minden valóra vált. Ez volt maga a mennyország. Mindent nem részletezek, de annyit elmondok hogy ezt az utat összesen háromszor tettem meg. Az első találkozás végén gyűrűt adtam a lánynak és nagy reményekkel távoztam. Teltek-múltak a hónapok, egyszer csak valami hirtelen megváltozott, mintha nem is ismertem volna. Ellenségessé vált, önzővé, nem érdekelte semmi velem kapcsolatban. A barátaival volt szinte majdnem minden nap. Voltak yellow flag-ek vele kapcsolatban, de bíztam hogy minden olyan lesz amilyen volt. Egy nap az anyja és ő is letiltottak és töröltek mindenhonnan. Hetekig, hónapokig sokban voltam és mély depresszióban, ilyen fájdalmat még sosem éreztem. Nekem csak ő volt és feltettem az életemet erre a szerencsejátékra. Nem érdekelt milyen messzire kell elmenni, hova, a háború sem érdekelt kifejezetten, sem a nyelvi akadályok. Nem tudom most mihez kezdjek... lehet ez lesz a vesztem. Ilyen csak egyszer van az életben, ilyen szerelem, ez hogyan lehet? Bármit megtennél valakiért,de a végén egy senki leszel? Egy nem létező ember? Vagy csak szimplán átvertek? Mint azokban a műsorokban? Ezekután hogy lehet élni vagy bármire is gondolni?
21/F 18/L
Üdv a klubban kérdezö.
Velem ugyan ezt játszották el Magyaországon. Az indok, ez csak egy kis fellángolás volt..
Úgy, hogy a lány kezdeményezett majd letagadott mindent..
Ott kezdődik a sztori, hogy külföldiekkel nem állunk le a neten. Ukránokkal meg főleg! Te még iszonyat madár vagy, nulla tapasztalattal. A legtöbb ukrán párkereső szervezett bűnszervezet tagja, és a lehúzásra mennek. Ilyenek szoktak ráírkálni random pasikra, 100% hogy te veled is ez történt! Sőt abban is biztos vagyok hogy jó pár részletet nem írtál le!
Haver, beléd sosem volt szerelmes a csaj, eljátszotta a szerepét, téged meg lehúztak. 1000km 😂😂😂
Van még mit tanulnod!
Szívből kívánom, hogy 80 évesen is azt gondold, hogy ez volt életed legnagyobb kudarca!
Tanulj az esetből, és legközelebb okosabb leszel! Például nem ekkora távolságból ismerkedsz, és nem húzod évekig találkozót, mert úgyis azon múlik minden.
Legalább voltál már szerelmes, még ha csak egy álomképbe is, és többet láttál a világból.
Miert lenne a legnagyobb kudarc?
Nyilván egy magyar csajnak se retszel nincs bnőd se, nem kellesz senkinek, akkor mibol gondoltad volna higy majd egy ukránnak fogsz?
Benézte a neten hogy talán erdemes veled foglalkozni, aztán személyesen meg rájött ő is arra amit is tudnak a magyar csajok, hogy nem. Incel nyomi vagy vagy csúnya ronda stb.
Eleve semmit ne vegyél komolyan ami csak net meg telefon es online!
Kizarolag a személyes élő ismerettség a döntő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!